Jaki opis na Badoo żeby mieć jakieś pary? Jak bym sam miał pisać to wyszedłby jakiś nudny tekst w stylu listu motywacyjnego do CV. Chcę normalną dziewczynę do związku.
O mnie tak w skrócie: - 25 lvl - praca jako korpośmieć w korpo - w luj hajsu od rodziców - nowe mieszkanie deweloperskie - prawko jazdy i fura (od rodziców ofc) - jeżdżę sobie na motorku 125cc dla zabawy i robię prawko na coś mocniejszego - czasami #narkotykizawszespoko bo nudzi mnie życie na czysto - niedokończone studia bo nie jestem w niczym konsekwentny - lubię uprawiać roślinki, ogólnie lubię naturę i wycieczki - łykam antydepresanty bo nie radzę sobie z rzeczywistością bez wspomagania
@przegrywam_przez_miasto wystarczy splesc te punkty : lubię uprawiać roślinki, ogólnie lubię naturę i wycieczki Oraz w luj hajsu od rodziców, nowe mieszkanie deweloperskie
@przegrywam_przez_miasto: To zależy, kogo szukasz, i kim tak naprawdę jesteś. Jeśli jesteś #!$%@? bananowcem i szukasz plastikowego szlaucha do #!$%@?, to napisz to tak, jak ja, a gwarantuję, że znajdziesz ekspresowo.
Jeśli jednak jesteś wrażliwym kolesiem, z zasadami, to napisz, że interesuje Cię głęboka znajomośc, bez powierzchownej otoczki, i wymień te atrybuty, które za tym przemawiają, stawiając na aspekt duchowy, o ile takowy posiadasz..
@przegrywam_przez_miasto: Ale jeśli jestęś nudziarzem - informatykiem, to myślisz, że wklejając turbo tekst od gwiazdy podrywu sprawisz, że przy pierwszym drinku ona nie zajarzy, że jesteś nudnym informatykiem z #!$%@? opisem, który jest tylko opisem :)?
nie wiem może po prostu mam taki styl, że wolę coś działać zamiast gadać o sobie bez sensu
Nawet zwykle spotkania ze znajomymi mnie nudzą jak gadają o sobie czego to nie robili i nie planują zrobić, bo ja wolę coś faktycznie robić zamiast o tym mówić
@oppserwatorr przecież nie napiszę że ćpam, odkręcam moto na max bez kasku bo mam #!$%@? na życie, popełniam przestępstwa i mam w planach w przyszłości kosić na tym hajs
@platiumblond a jaki to plus że facet jest korposzczurem? W domu nic nie naprawi, bo raczej nie będzie chodziło o Excela O ile nie jest na kierowniczymi stanowisku to nie jest według mnie męska praca. angielski teraz zna każdy Sam jestem w korpo więc nie że krytykuję bo sam robię fizycznie czy coś
Jak bym sam miał pisać to wyszedłby jakiś nudny tekst w stylu listu motywacyjnego do CV.
Chcę normalną dziewczynę do związku.
O mnie tak w skrócie:
- 25 lvl
- praca jako korpośmieć w korpo
- w luj hajsu od rodziców
- nowe mieszkanie deweloperskie
- prawko jazdy i fura (od rodziców ofc)
- jeżdżę sobie na motorku 125cc dla zabawy i robię prawko na coś mocniejszego
- czasami #narkotykizawszespoko bo nudzi mnie życie na czysto
- niedokończone studia bo nie jestem w niczym konsekwentny
- lubię uprawiać roślinki, ogólnie lubię naturę i wycieczki
- łykam antydepresanty bo nie radzę sobie z rzeczywistością bez wspomagania
#badoo #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
lubię uprawiać roślinki, ogólnie lubię naturę i wycieczki
Oraz
w luj hajsu od rodziców,
nowe mieszkanie deweloperskie
Jeśli jednak jesteś wrażliwym kolesiem, z zasadami, to napisz, że interesuje Cię głęboka znajomośc, bez powierzchownej otoczki, i wymień te atrybuty, które za tym przemawiają, stawiając na aspekt duchowy, o ile takowy posiadasz..
A już całkim ogólnie, to, do
nie wiem może po prostu mam taki styl, że wolę coś działać zamiast gadać o sobie bez sensu
Nawet zwykle spotkania ze znajomymi mnie nudzą jak gadają o sobie czego to nie robili i nie planują zrobić, bo ja wolę coś faktycznie robić zamiast o tym mówić
chociaż teraz widze że to była starta czasu
przecież nie napiszę że ćpam, odkręcam moto na max bez kasku bo mam #!$%@? na życie, popełniam przestępstwa i mam w planach w przyszłości kosić na tym hajs
miałem kiedyś różne apki i jedynie z Badoo miałem randki, z normalnymi dziewczynami studentkami
W domu nic nie naprawi, bo raczej nie będzie chodziło o Excela
O ile nie jest na kierowniczymi stanowisku to nie jest według mnie męska praca.
angielski teraz zna każdy
Sam jestem w korpo więc nie że krytykuję bo sam robię fizycznie czy coś