Wpis z mikrobloga

Pracuje na UOP, w biurze za 5k miesięcznie, z czego dzień mam zdalnej, a w pozostałe muszę jechać 60 km w jedną stronę do januszexu. Ileż bym dala za 100% zdalnej nawet za 3k albo mniej :( a nic nie mogę znaleźć, wszystkie oferty na jakie trafiam to IT albo jacyś specjaliści #!$%@? wi co :( echhhhh, ciężko być aspołecznym na zadupiu, a praca z ludźmi mnie wykańcza, nie wspominając o dojazdach :(

Tak to by sobie człowiek poklikał ze swojego cudownego domku na wsi, w pięknych okolicznościach przyrody... nie dane to :(

#pracazdalna #pracbaza #rozowepaski #zalesie
  • 15
@M4rcinS: no właśnie nie. To już było ciężko wynegocjować a co dopiero prosić o więcej. Co najgłupsze w tym wszystkim to to, że ja nie muszę być tam fizycznie, bo wszystko i tak ogarniam z kompa () no ale pańskie oko musi widzieć, januszex nie ufa za bardzo pracy z domu
@mirkobiniu: dawaj na pw albo discord i staramy się ogarniać, ja też mam trochę słabą sytuacje (nie tyle co finansową co karierową) i chce ją poprawić
remote jobs w google i co, patrzysz jakiś indeed czy linkedin?
Nie wiem za bardzo jak by to ugryźć, bo takie wysyłanie cv to chyba do usranej śmierci się będzie wysyłać, trzeba mieć dojścia. I tu się zaczynają schody :D jak z ang stoisz?