Aktywne Wpisy

Rihter +712
Kilka lat temu zapytałem tutaj ekspertów czy warto wchodzić w związek z kobietą która ma dzieci. Ilość pomyj która została na mnie wylana była niezliczona. Twierdziliście że będę w hierarchii za psem. Że będę mieć tylko obowiązki i żadnego prawa głosu.
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry
Teraz po kilku latach mogę wam powiedzieć że mieliście rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z życia ucięte kilka lat + spora suma pieniędzy ale głowa do góry

asdfghjkl +124
Najlepsza oliwa? Od drzewa, które myśli, że to już koniec. Tak to właśnie jest mili państwo ¯\(ツ)/¯
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.
Na południu Krety lato wygląda tak: 40 stopni w cieniu (jeśli znajdziesz cień), ziemia przypomina rozgrzaną cegłę, deszcz ostatni raz był w kwietniu, a następny będzie… może w listopadzie. I w tym wszystkim stoi sobie oliwka.
Nie podlewasz jej. Nie głaszczesz. Nie pytasz, czy ma wszystko, czego potrzebuje. Zostawiasz ją samą sobie. I co robi? Nie umiera.
źródło: Screenshot_20230504_154914_Facebook
Pobierzprezydentem jest jakim jest ale trzeba przyznać - zapłodnił zajebistą córkę xd.
źródło: temp_file.png1409181945829207584
Pobierz