Aktywne Wpisy

Dalamar +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

theoretically +61
nie rozumiem tej presji i spuszczania się nad tym żeby koniecznie robić coś fancy w sylwestra i spędzić wśród ludzi może u mnie to kwestia autyzmu bo nie lubię ani ludzi ani hałasu ale serio picie herbatki i układanie puzzli brzmi lepiej niż wymuszone próby socjalizacji bo serio skoro unikam ludzi cały rok to czemu w ten jeden dzień o---------c jakiś szajs #przemyslenia #niepopularnaopinia #sylwesterzwykopem
Szukam kogoś, kto lubi dużo chodzić i lubi odwiedzać nietypowe miejsca. Tydzień temu np. podjechałam pociągiem do Łukowa Śląskiego, poszłam do Czernicy zobaczyć szyb, a potem chodziłam po Rydułtowach ʕ•ᴥ•ʔ Teraz myślę np. o zobaczeniu z bliska Elektrowni Rybnik.
Mile widziane: lekkie s----------e (bo z takimi ludźmi najlepiej się dogaduję) oraz pozytywny stosunek do kolei, urbexu, podróży i szkalowania papieża (bo lubię o tym opowiadać). Żeby nie było rozczarowania, to od razu ostrzegam, że nie jestem żadną dynamiczną julką 10/10, wręcz przeciwnie (ale to chyba oczywiste, skoro dodaję takie ogłoszenie xD).
#samotnosc #spierdotrip
źródło: IMG_20230422_174506
Pobierz@-pafel: Nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@RS89: To prawda, jak jest ładna pogoda, to nie
źródło: comment_lK2cZUtRtWJlEy7ju10P7AJRyO6Wo5LQ
Pobierz@choochoomotherfucker: z mapami Google jest jeden problem. Weźmy dla przykładu zwyczajną bocznicę kolejową. Normalny człowiek na pewno nawet nie zwróci na nią uwagę a