@Mein_Kraft: Trzeba jakoś podpuścić chłopecka żeby zrobił ten słynny rajd na Berlin tylko jak?
no już powiedziałeś jak... dzięki takim jak ty chłopecek sobie pieniążki zbiera. Napisz mu to w donejcie to może wyruszyc do berlina by i spełnić twoja fantazję. Smiało nie wahaj się donejty nie mają znaczenia
@grzybki_w_olejku_i_pomidorkach: jak on się gubi na ulicach Warszawy, w której mieszka x lat to co by #!$%@?ł w Reichu. Ausfahrt? #!$%@?ę jadę dalej i by się ocknął na przejściu z Francją, że chyba minął zjazd.
@grzybki_w_olejku_i_pomidorkach: Barnej jest mocny w gębie. Pojedzie do Berlina i co? Jak on się tam po niemiecku wygęga? Co powie? Nicht schiessen? Hände hoch? Jak zieloni zobaczą jego kartotekę to dostaną na miejscu zawału serca. Pioter będzie musiał po niego pojechać poręczyć.
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
#kononowicz
@Mein_Kraft: Trzeba jakoś podpuścić chłopecka żeby zrobił ten słynny rajd na Berlin tylko jak?
no już powiedziałeś jak... dzięki takim jak ty chłopecek sobie pieniążki zbiera. Napisz mu to w donejcie to może wyruszyc do berlina by i spełnić twoja fantazję. Smiało nie wahaj się donejty nie mają znaczenia
@grzybki_w_olejku_i_pomidorkach: piękniejszy byłby raid na tureckie doner kebapy....