Siedzę sobie obok jednej różowej, mega fajna dziewczyna (w sensie ładna ( ͡°͜ʖ͡°)) Dzierga sobie na drutach jakąś maskotkę z wełny, chciałbym jakoś zagadać, zapoznać się Pytanie brzmi, jak to zrobić XD
@Szaszo: nie chcę narzekać na Polskę, ale niestety strasznie trudne jest stwierdzenie u nas czy powinno się do kogoś zagadać w takich miejscach jak bus/pociąg/poczekalnia czy nie
Z tego co widzę w UK ludzie są na to bardziej otwarci, u nas jednak nie jest to takie proste i można się czasami spotkać z dziwnymi reakcjami.
A co do laski to zagadaj. Jeśli od razu będzie pomagała w rozmowie to elegancko. Jeśli
@Szaszo: Jak jesteś chadem to możesz zagadać. Ogólnie można zagadać bez wyobrażeń- tylko po to, żeby miło spędzić czas. Jednak jak słucha czegoś przez słuchawki, czyta książkę czy ciągle korzysta z telefonu to nie przeszkadzaj, bo nie ma sensu.
@Szaszo: zapytaj o to skąd pasja do dziergania i ze fajnie jej idzie i co jeszcze umie dziergać. Wiem, ze minęło 5 h ale jak jedziesz z PKP to może jeszcze nie jest za późno
też ostatnio miałem taką sytuacje i wiesz co? wysiadła a chłopak czekał na nią na przystnku
@I_am_not_happy: o #!$%@?, przypomniałem sobie jak dawno temu jechałem pociągiem że stancji do domu rodzinnego po coś tam i siedziały takie dwie nastolatki no z 16-17 lat. Coś tam gadaja, czasem zerkam bo fajne dupy. Wysiadają na jakiejś stacji przede mną, to sobie z ciekawości patrzę czy je odbiorą rodzice czy coś, a tam dwóch
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Czy zagadanie z dupy do obcej laski w pociągu podlega pod jakiś paragraf?
Siedzę sobie obok jednej różowej, mega fajna dziewczyna (w sensie ładna ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Dzierga sobie na drutach jakąś maskotkę z wełny, chciałbym jakoś zagadać, zapoznać się
Pytanie brzmi, jak to zrobić XD
Dziękuję za dobre słowo
@Szaszo: jak się jest brzydkim to pod molestowanie
Z tego co widzę w UK ludzie są na to bardziej otwarci, u nas jednak nie jest to takie proste i można się czasami spotkać z dziwnymi reakcjami.
A co do laski to zagadaj. Jeśli od razu będzie pomagała w rozmowie to elegancko. Jeśli
@Szaszo: tak jest to molestowanie seksualne, lepiej uważaj.
Tak:
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/08/13/jak-zagadac-do-dziewczyny/
@I_am_not_happy: o #!$%@?, przypomniałem sobie jak dawno temu jechałem pociągiem że stancji do domu rodzinnego po coś tam i siedziały takie dwie nastolatki no z 16-17 lat. Coś tam gadaja, czasem zerkam bo fajne dupy. Wysiadają na jakiejś stacji przede mną, to sobie z ciekawości patrzę czy je odbiorą rodzice czy coś, a tam dwóch