@Dwudziestydrugi factorio > długo nic > satisfactory > dyson
Ostatni to uboga wersja factorio z dodatkiem 3d. Fajne, ale prostsze i boli brak mechanik
Satisfactory jest fajne na początku, ale FPP na dłuższą metę męczy, szczególnie jak chcesz robić megabazy. Boli też podejście cofestainsow, którzy ostro bronią swojej wizji a po kilku latach dodają rzeczy qol tak jak ich ludzie proszą.
Ile science per minute udało Wam się osiągnąć?
Ale ostatnio nabrałem ochoty na powrót do gry, także może się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bo mam dylematy :P
Lubienie tej gry jest zero jedynkowe. Albo jesteś fanatykiem albo Cię w ogóle nie zainteresuje.
Jeśli ktoś zaobserwował tag factorio to raczej jest fanatykiem więc albo robi >1k spm albo jeszcze nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie od robienia więcej niż 2k spm niestety powstrzymywały braki sprzętowe. UPS spadały już do niegrywalnych poziomów.
@Ranger: Ja planowałem zrobić 1k i to bez żadnych busów, tylko takie poukładane kompaktowe pseudo-spaghetti :P
trochę ryje mi banie, że nexgenowe i wciąż rozwijane Satisfactory jest tańsze od kwadratowego Factorio.
Ostatni to uboga wersja factorio z dodatkiem 3d. Fajne, ale prostsze i boli brak mechanik
Satisfactory jest fajne na początku, ale FPP na dłuższą metę męczy, szczególnie jak chcesz robić megabazy. Boli też podejście cofestainsow, którzy ostro bronią swojej wizji a po kilku latach dodają rzeczy qol tak jak ich ludzie proszą.
A factorio to cracktorio
od 16 do teraz ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
ogrywam demo, właśnie zbudowałem samochód (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)