Wpis z mikrobloga

O co chodzi z tą całą dziwną akcją na Wykopie o #lewandowski i #lewandowska? Przecież tam nie ma żadnych #romans, #zdrada itd. Upatrujecie gorszą formę Lewego przez jakieś tańce jego żony? On ma większe problemy na głowie niż jakieś zajęcia z #taniec Anki. Typowo wykopowe patrzenie na związki - czyli: "weź ją zamknij w klatce, bo wcześniej czy później i tak cię zdradzi". Niech zdradza. Im szybciej, tym lepiej. Albo ufasz, albo #!$%@?ć związek. A teraz czekam na obelgi. Proszę poniżej! ;)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Niedobry: Nie, nie jestem singlem. Jestem w swoim drugim związku, który trwa kilka lat. A co to ma do rzeczy? Kiedyś też miałem takie #!$%@? spojrzenie na świat, miłość, związki itd. ale mi z pomocą terapii i z czasem przeszło. Robicie aferę z niczego.

Gdyby Robertowi to przeszkadzało, to po rozmowie z Anką na pewno zaprzestałaby takich treningów.
  • Odpowiedz
@damian44__:

Tak. Ale wazniejsze: Mam syna lvl 19 i corke lvl 17.

I ciezko oraz trudno wychowywac nastolatkow otoczonych w necie zewszad kreaturami ktore zarabiaja na nich pokazujac dupsko na
  • Odpowiedz
  • 1
@Niedobry: Jasna sprawa, zgadzam się z Tobą co do tego, że w necie zewsząd atakują nas kreatury. Zgadzam się również, że to wpływa źle. Natomiast nie wiem, jak ma się to do tematu, o którym napisałem - czyli wymyślania plotek o romansach itp.
  • Odpowiedz
@damian44__: Jakich wymyslaniu? Co ona tam pokazuje? Nikt nic nie wymysla tylko interpretuja zdjecia ktore ona sama wrzuca. Oraz komentarze innych celebrytek. Zachwyconych ta "sytuacja".

Jako rodzice jakie mamy szanse w starciu z ta "machina"?

Trudno. Trzeba korzystac z okazji nawet jesli czasem ciosy padaja ciezkie.
  • Odpowiedz
  • 0
@MirkoMax: A co w tym dziwnego? Psychoterapia nie była podjęta z powodu związków, tylko z całkiem innych powodów. A to co wyszło przy okazji, to m. in. problem z zazdrością, który patrząc logicznie - nie ma w ogóle prawa bytu, bo jest wykluczeniem szczęśliwego związku.
  • Odpowiedz