@sunu459: powiem ci tak, gdyby twoj stary zajmował się tobą tak jak ja zajmuje się swoim psem to byś umiał matematyke i nie postował na tagu przegryw ( ͡°͜ʖ͡°)
@murison: uwielbiam psy, ale to jest zwyczajna choroba. Na IG lata rolka jak jakieś głąby szczekali na przyjęciu urodzinowym swojego psa w rytmie "happy birthday to you" xD
@murison: mam psa, nie mam dziecka, ale nie wiem po co dorabiać do tego jakieś ideologie xD Jak na grupach widzę posty, w ktorych baba mówi o sobie "mama" w stosunku do psa to mnie skręca. Pies to pies, można go kochać, ale to jest zwierze.
a w zasadzie o co chodzi że znalazła ojca dla psiecka?
@incar: też sie zastanawiałem. albo że psiecko to szczeniak wiec wzieła jeszcze dorosłego psa. ale chyba raczej o to że chłopa znalazła dla siebie i on tez podziela ten "psieckizm"
@murison Sama mam dwa koty, ale WTF? xD Kogoś już naprawdę pogrzało. I czemu to zawsze dotyczy tych małych szczekaczy do kostek? Jakoś nie słyszałam, żeby ktoś tak traktował swojego dobermana. xD
#bekazlewactwa #wyborcza
źródło: FuTexCaXwAAcjzO
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@sunu459: o jaka piękna projekcja, współczuje ci
źródło: y2Tx5jEwwWrQojkD
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jak na grupach widzę posty, w ktorych baba mówi o sobie "mama" w stosunku do psa to mnie skręca. Pies to pies, można go kochać, ale to jest zwierze.
@incar: też sie zastanawiałem. albo że psiecko to szczeniak wiec wzieła jeszcze dorosłego psa. ale chyba raczej o to że chłopa znalazła dla siebie i on tez podziela ten "psieckizm"
Kogoś już naprawdę pogrzało. I czemu to zawsze dotyczy tych małych szczekaczy do kostek? Jakoś nie słyszałam, żeby ktoś tak traktował swojego dobermana. xD
@jamajskikanion: czej, co :O tera to mózg r-------y...