Wpis z mikrobloga

@Valorcrest Niestety, ogólnie wykop po modernizacji stracił a teraz jeszcze jak dzieci znajdą sobie zajawkę totalnie nie idzie tu wytrzymać, rzadko coś dodaje na czarno ale jestem na skraju bo tag Lewandowski i przegryw opanowały to miejsce, w sumie to jeden i ten sam no tylko przegrywy życiowe mogły się zesrać w takim temacie.
  • Odpowiedz
@xdTM: a co to za afera? Że Lewandowska tańczy jakieś latino tańce? Ci co się przysrali nie wiedzą chyba, na czym polega taniec, że to nie są tylko pląsy na weselu u wujka Staśka... No już serio. Czas mi konto usuwać, bo wstyd się przyznać, że na wypok wchodzę
  • Odpowiedz
@Valorcrest:
Tu jeszcze nie jest tak źle, bo używają dość rzadkiego tagu.
Gorzej jak coś się wydarzy na popularnym tagu jak na przykład wojna.

Powinni dodać na @wykop opcję tymczasowej blokady tagu.
Zazwyczaj, wałkowanie tego samego tematu nudzi się po około tygodniu.
Wystarczyłoby więc aby była opcja na zablokowanie tagu na 10 dni. Po tym tag znów wraca nam do widocznych.
  • Odpowiedz
wiadomo że nigdy idealnie nie było, ale pośród szamba można było porozmawiać na fajne temat.
Teraz trzeba wrzucać najbardziej popularne tagi na czarno żeby dotrzeć do jakichkolwiek treści innych niż nienawiść do ludzi, pogarda.

przeżyło się upgrade aplikacji, ale statek nabrał chyba za dużo wody, to kwestia czasu, przynajmniej dla mnie.
  • Odpowiedz
Ja mam zablokowane kilka tagów (te od patusów, wojny, ukrainy i właśnie ostatnio lewadowskich). I powiem że gorące u mnie nie mają nawet jednej strony xd
  • Odpowiedz
@Valorcrest tak wygląda wykop jak zablokuje się 4 główne tagi czyli wojna, ukraina, przegryw, patostream i teraz lewandowscy.
a że mam ich zablokowanych więcej to czasami gorące to są max 5 plusów xD
  • Odpowiedz
Tez za starego wykopu rzadko co wrzucalem na czarno, ale teraz to #!$%@? sie nie da po prostu. Przegrywy opanowaly ten portal i w kolko to samo, przepis na wpis w gorace? Historia o tym, ze jakas kobieta cos #!$%@? i tyle, sfrustrowane przegrywy juz zrobia swoje, nie wazne czy to prawda czy nie, wazne aby w historii byla przedstawiona kobieta w zlym swietle.
  • Odpowiedz