Wpis z mikrobloga

@luxkms78: jest kanal na YT o holenderskiej parze, ktora przejezdza przez Afryke Enyaqiem uzywajac tylko wlasnie paneli slonecznych. Patrzac na ten #!$%@?, te pustynie tam i wioski z gowna to wlasnie na takie wycieczki wolalbym panele bo benzyny pewnie nie bylo by skad dostac.
W cywilizowanym swiecie tym bardziej problemu nie widze, po 300-400 km kierowcy powinni byc prawnie zmuszeni do zrobienia przerwy. Mam nadzieje, ze unia wprowadzi jakies tacho lub
@luxkms78: jest kanal na YT o holenderskiej parze, ktora przejezdza przez Afryke Enyaqiem uzywajac tylko wlasnie paneli slonecznych. Patrzac na ten #!$%@?, te pustynie tam i wioski z gowna to wlasnie na takie wycieczki wolalbym panele bo benzyny pewnie nie bylo by skad dostac.

W cywilizowanym swiecie tym bardziej problemu nie widze, po 300-400 km kierowcy powinni byc prawnie zmuszeni do zrobienia przerwy. Mam nadzieje, ze unia wprowadzi jakies tacho lub
@luxkms78: prawko mam kilkanaście lat więc porównaj to do siebie. Wiem, że to nie jest oczywiste ale mój rant u góry jest wynikiem podróżowania po polskich autostradach. Porównując to do zachodu to 3ci świat (tak zresztą mówią o tym
obywatele innych państw) właśnie po części z powodu braku "higieny jazdy " gdzie zrobienie sobie przerwy to ujma na honorze.
To co napisałeś że mi UJ do tego czym jeździsz to jest
@jasonfly: Znam wielu ludzi którzy mają kilkanaście lat prawo jazdy a jakby go nie mieli. Czytając te bzdury o ekologii etc. można brać pod uwagę tylko 3 scenariusze:

- zostałeś zmanipulowany i sam nie potrafisz samodzielnie myśleć
- Jesteś opłacany aby takie rzeczy głosić w sieci
- Masz w tym inny interes - może jakimiś akumulatorami handlujesz czy coś?

P.S:

@luxkms78: prawko mam kilkanaście lat więc porównaj to do siebie.
@luxkms78: serio? Wrzucasz screena z jakiegoś mema w ogóle nie sprawdzając informacji i temu ufasz?

@mousepl: Tak serio, i nie rozsiewaj propagandy odwracając kota ogonem odnośnie meleksów. Żegnam kmiocie skoro też nie potrafisz jak i tamto indywiduum kulturalnie się odezwać. Weg

P.S. Jest jedna zasada - z idiotami się nie dyskutuje. Doceń że wyświadczyłęm Ci ten zaszczyt i Ci odpowiedziałem.

P.S.2 Jakbym usunął konto by byłbyś bardziej jak wśród swoich