Aktywne Wpisy
mirko_anonim +87
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +554
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
RU 5% 50 ml - 230 zł 100 ml - 370 zł
Sam roztwór K&B Sol - 50 ml - 70 zł 100 ml - 120 zł 200 ml - 200 zł 400 ml I więcej 0.8/ml
Do tego mam na sprzedaż gotowe do stosowania roztwory RU58841, i różne roztwory kombinowane w szklanej butelce z atomizerem/pipetą (jeden psik to 0.1ml).
Dysponuje butelkami 50 i 100 ml.
Koszt:
RU58841 5%
50 ml - 170 zł
100 ml - 280 zł
Proszek RU małe ilości 50 zł/g, większe do negocjacji
+ wysyłka (preferuje paczkomaty/olx)
W ofercie także roztwory kompleksowe.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem/ma jakiekolwiek pytania apropo środka - zapraszam na priv bądź na Telegrama.
Jestem także dostępny na telegramie, tam zazwyczaj też szybciej odpowiadam: https://t.me/haircarepatryk
#dermatologia #wlosy #zakola #lysienie #finasteryd #minoxidil #ru58841