Aktywne Wpisy

Tomahawkkk +396
Prawilnie przypominam, że w 2019 roku Anetki z Żabki kupiły mieszkania w Warszawie po 10k/m2 i były wyzywane przez naszych spadkowiczów od głupich owieczek kupujących na górce xD
Tymczasem nasi eksperci przez kolejne 4 lata wydali na wynajem 144000 zł a ceny nieruchomości wzrosły o 50% xD
Warto było czekać, wilki xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Tymczasem nasi eksperci przez kolejne 4 lata wydali na wynajem 144000 zł a ceny nieruchomości wzrosły o 50% xD
Warto było czekać, wilki xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny

Aokx +483

#lewandowski #pdk #afera #p0lka
Z całą życzliwością, bardzo mi przykro ale muszę Cię uświadomić że to nie odbiorcy są mało kumaci.
To Ty nie jesteś w stanie wpasować myślenia o wyższym poziomie abstrakcji (i moralności) do swojego małego rozumku. Ale to już ostatni raz kiedy pozwalam sobie na odpisywanie zielonkowym trollom.
Z fartem:)
@Mamaboss czyli rozumiem że jak chodzisz do gina to walisz na insta fote w rozkroku z uśmiechniętym ginekologiem w kadrze? Anka wali dwuznaczne foty na insta, gdzie widzi to miliony osób i tym samym robi wstyd Robertowi, zero szacunku ma do niego. Mogę się założyć, że jakieś komentarze/memy z tym związane do niego
Znany gif, nie moge znalezc, ale wrzucam artykuł: https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/ponioslo-go-ze-striptizerka-zapomnial-ze-zona-jest-obok/zjsrncc
Komentarz usunięty przez autora
@AlienFromWenus: ciekawe co byś napisała, jakby Lewy przesiadywał w barze ze striptizem, podziwiając taneczne wygibasy koleżanki striptizerki na jego kolanach, podczas gdy Anka z dziećmi w domu siedzi :p
No słucham ( ͡°
@Mamaboss: wystarczy że na siłowni bedziecie się ubierać jak na siłownie, a nie jak do stripkluba w obcisłych opinających dupsko leginsach :p
Jakoś u mnie kobiety na siłownie (siłownia dla bardziej zaawansowanych sportowców, nikt nawet sobie zdjęć nie robi, wyobrażasz to sobie? xD) mogą przychodzić normalnie ubrane, bez obcisłych gaci, no ale jak widać większość to przerasta ;p
@Mamaboss: kursu jednego z najbardziej zmysłowych tańców, dodaj to :p
Ja wiem że tak zepsute osoby jak ty, mogą nie ogarniać co to jest poważny związek, ale skrótowo powiem, że chodzi o kompromisy i wyrzeczenia dla partnera i to obowiązuje zawsze i obydwie strony.
Dziwnym trafem Lewy nie trenuje skrajnie zmysłowych rzeczy z kobietami :p No ale widać że dla gościa najważniejsza jest rodzina :p
@washingtonbullet: A co do tego ma menstruacja?
@Mamaboss: Wystarczą zwykłe spodenki z gumką i klasyczny t-shert. Koszt 50 PLN.
@Mamaboss: czas może zainteresować się fizjonomią i biologią męską, co? Ile to razy słyszałem że mężczyzna powinien wiedzieć czym jest kobiecy okres.
Może czas aby kobiety dowiedziały się że dla większości mężczyzn, takie zwrócenie uwagi jest
@Mamaboss To nie ma nic wspólnego z kompleksami i to działa w dwie strony.
Żaden szanujący się facet, który jest w poważnym związku, nie zgodzi się, aby jego partnerka chodziła sama po klubach, czy ocierała się o innych facetów.
Mężczyźni są terytorialni i przywiązuje wagę do takich rzeczy.
Próby zagrania na męskim ego to standardowa
@washingtonbullet: A rozmawiać z facetem, który nie jest twoim mężem jeszcze można? A patrzeć mu w oczy? A prowadzić samochód bez obecności męża? Powinniście jednak dookreślić, bo ja nie wiem czego mi będzie wolno po ślubie a czego nie.
Wyolbrzymiasz każdy najmniejszy temat, są lekarze od takich urojeń. Lecz to póki nie jest za późno.
@WyzwolonaPodrozniczka: To dobrze wiedzieć że przyznajesz się że traktujesz związki i partnerów przedmiotowo. Strasznie toksycznie brzmisz, i pewnie dlatego zmieniasz partnerów bo mało kto z
tldr, #!$%@? wiesz jak wygląda ich relacja i czy faktycznie jest problem, to co się #!$%@?, zamiast zająć się swoim życiem