mroz3
88
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Iudex
@mroz3 No ale przynajmniej budowa nie stanęła na caly dzień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
171
PurpleHaze
@mroz3: obrazek i sytuacja bym powiedzial typowa.

Najwieksze XD na mojej mordzie wywolala jednak nazwa profilu:

“Oltaszyn jest najwazniejszy“

Przeciez powszechnie wiadomo ze Olbin FTW skuhwysyny!!!
98
wanghoi
@mroz3: ja kiedyś na WF na boisku szkolnym znalazłem szyszkę i łódkę z nabojami. Obok budowali blok, więc pewnie nam przerzucani przez płot.
19
mroz3
mroz3 Autor
( ͡º ͜ʖ͡º)
11
ArekMaupa
ArekMaupa
@mroz3: Jak kopali fundamenty pod dom moich rodziców to saperzy kazali firmie budowlanej dzwonić na koniec prac bo nie chciało im się do każdego pocisku jeździć 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ takie uroki życia na autostradzie dla czołgów
8
mroz3
mroz3 Autor
7
Grzesiek_astronaut2
@mroz3: Jak u sąsiada budowali dom, przesuwali ziemię koparką i przesunęli na kawałek "ścieżki". Mój stary idąc wieczorem do sklepu w sandałach z-----ł o "coś" w-------y szarpie się z jakimś kawałkiem stali, wyciągnął i wywalił na górę piachu żeby nikt sobie głupiej mordy nie rozwalił. Rano wracam ze szkoły a tam teren odgrodzony, saperzy policja ewakuacja taka sytuacja. Poszedłem na podwórko gdzie sąsiedzi za taśmą stali i podsłuchałem rozmowy ojca
5
Logytaze
No ale przynajmniej budowa nie stanęła na caly dzień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@Iudex: Ciekawe czy szef dał na te droższe parówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
uszauke
@mroz3 akcja prawie jak z tą babka co znalazła granat i przed przyjazdem służb ładnie go umyła i przykryła wiaderkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
3
tajek
@mroz3: a ile niewypałów nie brali saperzy bo koparkowy przerzucił do dziury obok i zasypał to lepiej nie wspominać XD
3
Rumuncajz
Dlaczego pisza, ze pan budowlaniec jak po bialym kasku i rurkach widac, ze gownokierowniczek.
2
eloar
@mroz3 w Wołominie byli tacy sprytni parę lat temu. pod płotem budowy parku znaleziono ludzka czaszkę. Sama się tam znalazła? nie budowlańcy wykopali ja razem z kośćmi na placu budowy i wywalili wszystko wieczorem za płot aby budowa nie stanęła. policja nie mogła udowodnić że tak było, oficjalnie nigdy nie wyjaśniono skąd się czaszka i kości tam znalazły pod płotem.
2
SzycheU
@mroz3: Jaka jest szansa, że ponad 80-letni przegniły i przerdzewiały pocisk w---------l? Bardzo mała jeżeli w ogóle jakaś jest.
2
zdjecie_z_wenszem
@mroz3: xD
1
siepan
“Oltaszyn jest najwazniejszy“

Przeciez powszechnie wiadomo ze Olbin FTW skuhwysyny!!!

@PurpleHaze: ci inteligetni, potrafia uszanowac wierzenia i tradycje innych, bez bulu dupska i darcia p---y.
Przykro mi nie przeszedles tego testu (-‸ლ)
0
PurpleHaze
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0