Wpis z mikrobloga

@mroz3: obrazek i sytuacja bym powiedzial typowa.

Najwieksze XD na mojej mordzie wywolala jednak nazwa profilu:

“Oltaszyn jest najwazniejszy“

Przeciez powszechnie wiadomo ze Olbin FTW skuhwysyny!!!
  • Odpowiedz
  • 19
@mroz3: ja kiedyś na WF na boisku szkolnym znalazłem szyszkę i łódkę z nabojami. Obok budowali blok, więc pewnie nam przerzucani przez płot.
  • Odpowiedz
@mroz3: Jak kopali fundamenty pod dom moich rodziców to saperzy kazali firmie budowlanej dzwonić na koniec prac bo nie chciało im się do każdego pocisku jeździć () takie uroki życia na autostradzie dla czołgów
  • Odpowiedz
No ale przynajmniej budowa nie stanęła na caly dzień ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@Iudex: Ciekawe czy szef dał na te droższe parówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
“Oltaszyn jest najwazniejszy“

Przeciez powszechnie wiadomo ze Olbin FTW skuhwysyny!!!

@PurpleHaze: ci inteligetni, potrafia uszanowac wierzenia i tradycje innych, bez bulu dupska i darcia p---y.
Przykro mi nie przeszedles tego testu ()
  • Odpowiedz
@mroz3: Jak u sąsiada budowali dom, przesuwali ziemię koparką i przesunęli na kawałek "ścieżki". Mój stary idąc wieczorem do sklepu w sandałach z-----ł o "coś" w-------y szarpie się z jakimś kawałkiem stali, wyciągnął i wywalił na górę piachu żeby nikt sobie głupiej mordy nie rozwalił. Rano wracam ze szkoły a tam teren odgrodzony, saperzy policja ewakuacja taka sytuacja. Poszedłem na podwórko gdzie sąsiedzi za taśmą stali i podsłuchałem rozmowy ojca
  • Odpowiedz
@mroz3 akcja prawie jak z tą babka co znalazła granat i przed przyjazdem służb ładnie go umyła i przykryła wiaderkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@mroz3 w Wołominie byli tacy sprytni parę lat temu. pod płotem budowy parku znaleziono ludzka czaszkę. Sama się tam znalazła? nie budowlańcy wykopali ja razem z kośćmi na placu budowy i wywalili wszystko wieczorem za płot aby budowa nie stanęła. policja nie mogła udowodnić że tak było, oficjalnie nigdy nie wyjaśniono skąd się czaszka i kości tam znalazły pod płotem.
  • Odpowiedz