Aktywne Wpisy
MeksykEuropy +4
To już miesiąc od kiedy przeglądam non-stop ogłoszenia na otmoto. Trzy filtry: automat, max 50k, mazowieckie.
Obejrzałem nawet kilka (złomy) i stawiam werdykt.
Nie da się kupić porządnego samochodu do 50k!
Za jakieś volva z przebiegami 350 tys km, ludzie wołają po 40k. Przecież to patologia cenowa.
Czy mam zwiększyć filtr o 20% bo ludzie wystawiają auto za 60k szukając jelenia, ale jak będzie klient to i za 50k sprzedadzą?
#motoryzacja
Obejrzałem nawet kilka (złomy) i stawiam werdykt.
Nie da się kupić porządnego samochodu do 50k!
Za jakieś volva z przebiegami 350 tys km, ludzie wołają po 40k. Przecież to patologia cenowa.
Czy mam zwiększyć filtr o 20% bo ludzie wystawiają auto za 60k szukając jelenia, ale jak będzie klient to i za 50k sprzedadzą?
#motoryzacja
Sebastix +68
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Mam na oku fajny egzemplarz i całkiem dobrze utrzymany, ale nalatane powyżej 70k km i się zastanawiam...
Z drugiej strony pewnie większość tych przebiegów po 30-40k to kręcone ale chętnie posłucham waszych opinii.
#motocykle #motoryzacja
@przemek112: ale w czym to ma niby robić problem? A skąd wiesz, że nie ma już 210?
@przemek112: Proste. Co ty myślisz, że motocykle z zachodu co mają po 15-20 lat mają tyle przebiegu? Tam dawno jest ponad 200.
@przemek112: ten 70k pewnie też krecony ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli jest to silnik jednocylindrowy na tulei żeliwnej to właśnie osiągnąłeś graniczny przebieg do remontu generalnego.
Jeśli jest to nie wysilony czterocylindrowy silnik to może nakulać nawet i 250 tys km.
Poszukaj na tematycznym forum informacji odnośnie tego modelu ile silniki wytrzymują.