Wpis z mikrobloga

Mireczki, powyżej jakiego przebiegu nie kupilibyście motocykla?
Mam na oku fajny egzemplarz i całkiem dobrze utrzymany, ale nalatane powyżej 70k km i się zastanawiam...
Z drugiej strony pewnie większość tych przebiegów po 30-40k to kręcone ale chętnie posłucham waszych opinii.
#motocykle #motoryzacja
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przemek112: A co to za motocykl? Ja swojego poprzedniego sprzedałem po 3 latach i miał 32k nalatane, obecny w sumie tez już 3 lata i znowu 30k jest, w sprzętach turystycznych to raczej normą są wieksze przebiegi.
  • Odpowiedz
ale nalatane powyżej 70k km

@przemek112: ale w czym to ma niby robić problem? A skąd wiesz, że nie ma już 210?

Z drugiej strony pewnie większość tych przebiegów po 30-40k to kręcone

@przemek112: Proste. Co ty myślisz, że motocykle z zachodu co mają po 15-20 lat mają tyle przebiegu? Tam dawno jest ponad 200.
  • Odpowiedz
70k km i się zastanawiam...

Z drugiej strony pewnie większość tych przebiegów po 30-40k to kręcone ale chętnie posłucham waszych opinii.

@przemek112: ten 70k pewnie też krecony ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@przemek112: kolego wszystko zależy od silnika oraz użytych części oraz sposobu użytkowania.
Jeśli jest to silnik jednocylindrowy na tulei żeliwnej to właśnie osiągnąłeś graniczny przebieg do remontu generalnego.
Jeśli jest to nie wysilony czterocylindrowy silnik to może nakulać nawet i 250 tys km.
Poszukaj na tematycznym forum informacji odnośnie tego modelu ile silniki wytrzymują.
  • Odpowiedz