Aktywne Wpisy
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
bugzer +50
#nieruchomosci
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
nie wierze, że są ludzie których stać na życie w TOP5 PL i swiadomie wybieraja wyprowdzke na wioche bo hehehe cisza spokój itd. Powiedz po prostu, że cie nie stac na zycie w miescie i skoncz #!$%@? o jakiejs ciszy i spokoju. Pamietam jak za diezciaak 20 lat temu najgorszym koszmarem jaki starzy molgi dla mnie zgotowac bylo wyslanie mnie na kilka dni do rodziny na wies zabiata dechami. Tam nie
@Deathspeace: ukra poniosło
Tranzyt to prosta rzecz do ogarnięcia- kaucja na wjeździe, zwracana przy wyjeździe z kraju. Chyba ze nasza służba celna przestała nagle działać albo nikt w kraju nie wierzy ze nie jest skorumpowana.
Co stoi za tym screenem? A no to że na rozmowy przyjedzie wicepremier- rozszerzyli skład delegacji.
Ukraina w ostatniej chwili rozszerzyła skład delegacji i przyjedzie wicepremier- no jak mogli potraktować sprawę poważnie.
Pis nałożył embargo łamiąc wszystkie możliwe umowy i prawa unijne a wszystko ogłosił przez gazety zlewając totalnie toczące się rozmowy i ustalenia.
Winna jest Ukraina która ma
Ależ zaskoczenie.
Po wojnie to dopiero będzie miłości. Aż nam wypłynie ze wszystkich otworów razem z juchą.
@Deathspeace: Ale jaki zwiazek ma to co napisałes z afera zbożowa? Przecięz to my blokujemy.
Dlaczego chcesz pozbawić ludzi wyboru? Zwłaszcza tych biednych których wzrost żywności najbardziej boli. Boli bo żywność stanowi największy odsetek w ich wydatkach.
Chcesz zmusić ludzi do tego aby kupowali jajka po 1,2 zł zamiast po 65 groszy? Mimo, że te jaja spełniają wszystkie normy i sa bezpieczne i przebadane? Prawidłowo oznakowane? Napisany jest ich kraj pochodzenia?
To może weź ze swojej
Jeśli, żywność spełnia wszystkie możliwe wymagania to dlaczego chcesz odebrać prawo wyboru? Zwłaszcza tym najbiedniejszym?
Żeby milionerzy, którzy ciągną 67 mld zł w dotacjach jeszcze więcej zgarnęli?
Od przestrzegania regulacji są służby a nie embarga.