Aktywne Wpisy
mateo2111 +119
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody

moll +232

W skrócie drama:
- małżeństwo koło 40. ma trójkę dzieci
- baba prowadzi sobie knajpkę, do której mąż dokłada z własnej kieszeni
- mąż nie dość, że dokłada jej kasy, żeby się "realizowała w swojej pasji" to siedzi w domu z ich trójka bachorów
- do knajpy przypałętuje się jakiś kiep, który pomaga jej za darmo w prowadzeniu knapy, za darmo i ona nazywa go swoim przyjacielem
- Magda sugeruje, że właścicielka knajpy coś z nim ten teges, szmery bajery, sikalafou
- mąż nazywa siebie "rogaczem na pół Polski"
- zwrot akcji: żona zwala całą winę na męża, że ich drogi w małżeństwie się rozjechały, a on nie był przy niej od początku prowadzenia knajpy a powinien być (wtóruje jej ten przyjaciel xD)
oglądam i nie wierzę CO BABA OD JE BA ŁA ZA FIKOŁEK LOGICZNY xD xD xD!!! Jeszcze Magda się z nią przyłączyła w akcji "przepisz na mnie restaurację mężu bo to moje jest, a jak to będzie hulać to mnie wykolegujesz z interesu, który sponsorujesz"
HAHAHAHAhahaha
Uszczypnijcie mnie. Sezon 23, odcinek 10
#przegryw #przegrywpo30 #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lki #pieklokobiet #bekazpodludzi #zwiazkipartnerskie
To nie są ćwiczenia, powtarzam to nie są ćwiczenia, to się od je ba ło na serio
Do tej pory myślałem, że to jest największy CUCK... teraz mam wątpliwości :D
@walk_man: mam to samo. Nie mogę się otrząsnąć.