Aktywne Wpisy
mev3 +56
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
PanNieznanypl +42
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
Wysokiej jakości mężczyzna szybko znajdzie sobie kobietę od momentu kiedy zaczyna się wiek randkowania czyli od 18l. przez kolejne 10 lat, do max. 28l. Tacy są zwykłymi, autentycznymi kolesiami którzy nie udają kogoś kim nie są. Nigdy nie czytali porad PUA i innego bullshitu więc kobiety widzą w nich szczerość.
jak chłop nie miał żadnej dziewczyny to lepiej się z nim nie zadawać bo to oznacza że ma jakieś braki. Większość chlopow po 30stce ktorzy byli sami:
- nie potrafili zadbac o swoj wyglad, wygladali niechlujnie, mieli obleśny zarost, zero wyczucia stylu, ubierali się w dziwne ubrania.
- dziwne poglądy - Większość tych typów nie ma kobiety bo ma nieakceptowalne poglądy, są prawakami i fanami konfederacji. Szukają kobiety ułomnej katoliczki z zadupia. Mają berety zryte p0rno i redpillem. Są bardzo insecure, nie mają zaufania do kobiet co przekształca się w chorą manię. chcą traktować kobietę jak psa na smyczy, kontrolować ją i są zdziwieni że żadna mądra kobieta nie chce na to pójść.
- Udają na siłę samców alfa. Komicznie to wygląda. Każda kobieta potrafi wyczuć to.
Żaden chad przystojniak z którym się spotykałam nie zachowywał się w taki sposób jak zachowuje się przegryw wannabe samiec alfa. .
Przegrywy myślą że chady są dominujące, agresywne, trzymają kobietę krótko i tego chcą kobiety.
Tak zachowuje się troglodyta z którym żadna kobieta pewna siebie nie chce mieć nic do czynienia. Są kobiety które lecą na troglodytów, jednak są to kobiety karyny, patusiary z nizin.
Przegrywy myślą że kobiety nie lubią mężczyzn beta male, który jest uległy i nie wykazuje zachowań agresywnych. Prawdę mówic każda kobieta przyzna się że woli faceta "beta" niż agresywnego chama określającego siebie samcem alfa.
Wiele razy musiałam skreślać przystystojnego mężczyznę który zachowywał się jak typowy "alfa" z poradnika dla przegrywów. Mimo że był nieziemsko przystojny taki typ nie nadaje się do żadnego związku. Ma łeb wyprany durną ideologią i nie da się go zreformować.
Żadna z moich koleżanek nie gustuje w samcach alfa, wytatułowanych karkach którzy pół dnia spędzają na siłowni. To jest target dla osiedlowych karynek, glonojadów z instagrama, a nie dla kobiet na poziomie.
Przegryw który wygląda jak wychudzony szczur który pozuje na wielce dominującego samca alfa wzbudza śmiech i politowanie.
Niestety takich typów którzy nie potrafią być sobą jest o wiele za dużo. Przybierają sobie osobowość samaca alfa naprawdę wygląda to śmiesznie.
Większość przegrywów po 30stce to takie chude lub grube szczury którzy w swoim łbie są samcami alfa.
Kobiety mają lepsze umiejętności społeczne i doskonale zdają sobie sprawę kiedy koleś jest farbowanym lisem który naczytał się porad od podrywaczy po to aby wyrwać jakąś kobiet. Kobiety potrafią takich wyczuć na kilometr.
#tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #p0lka #redpill #blackpill
@xena_x: umm.. to w zasadzie wszystko tłumaczy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja jestem sam, jestem po 30 i w pełni się zgadzam że gorszy sort 👌
Ja jestem samodzielnym* mężczyzna po 30, a miałem chyba z 8-9 dziewczyn i jestem też po rozwodzie z jej winy. I w jaki sposób jestem gorszym sortem? Powiedziałbym właśnie odwrotnie że samotna/samodzielna dziewczyna po 30 pokazuje że coś jest nie tak. Jak miałem jeszcze tindera to powiedziałbym właśnie ze po 30 to dopiero mam branie. A ta cała bajka o chadach i betach to ma jakieś tam podłoże ale hvm ma to do siebie że ma pewność siebie i ze wszystko załatwi i wszystko potrafi bez chwalenia się tym. Zauważyłem że wiele dziewczyn na to potwornie leciało we mnie bo szczera pewność siebie jest atrakcyjna.
Umawiałem się na wiele randek (za które ja zawsze płaciłem), wiele randek unikalnych, wiele przegadanych godzin z dziewczynami. I wiesz co? Dalej nie mam różowej bo samotne dziewczyny po 30 sa specyficzne. Wymagają gór same nic nie oferując. Nie mają zainteresowań, nie mają wiedzy, nie potrafią nic robić, tylko pracy, rodzina, znajome. Potwornie nudne
Ty byś chciała żeby facet był bawidamkiem jak z żurnala ale jednocześnie nie miał aspiracji do skakania z kwiatka na kwiatek.
Też jakieś urojenia wykopkowe prezentujesz, bo rzadko kiedy ktoś kto ma słabe powodzenie u lasek jest naprawdę takim stereotypowym konfiarzem / kucem / redpilerem / prawakiem /
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chyba wiem co chcesz nam przez to pokazać złotko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
To tlumaczy dlaczego jest tak malo samotnych matek.. a nie czskaj xD