Wpis z mikrobloga

@MarcelinaM85: tutaj yebać 60, a z matką szpagat zrobili na wykopka co wklepał do bazy danych operatora komórkowego numer z roksy i wyszło mu, że zarejestrowany na jego matulę xD
  • Odpowiedz
@Akshxh: był przecież wykopek co pracował w jakimś plusie czy playu, wklepał tam do ich aplikacji numer telefonu z roksy i wyszło na kogo jest zarejestrowany. A potem matka polaka go pozwała za naruszenie RODo xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: początkowo było że jakiś wykopek był u tej roksy i ja poznał i podesłał profil i fotki, teraz że jednak ktoś z plusa numer wklepal...to jak to było ostatecznie?
  • Odpowiedz
@StdPtr Podejrzenia się zaczęły od tego gdy pewien wykopek entuzjasta wynajmowania kobiet na godzinę opisał, że kobieta z Fame drąca p---ę na szalonego Ozdóbkę polerowała mu petardę za pieniądze. Później okazało się, że ta kobieta to matka Polaka. A ziomek z Play/Plusa potwierdził tylko, że numer z Roksy jest na nią zarejestrowany.
  • Odpowiedz
@StdPtr: Był wykopek u roksy, nagrał audio spotkania. Twierdził że to ta sama osoba co mama "Polaka". Co do historii z numerem i bazą danych to już to gdzieś słyszałem, ale nie widziałem. Wiec pierwsze autentyk (były może są dalej nagrania na #divyzwykopem jak jesteś zaintersowany to tam popytaj/poszukaj) a drugie nie wiem
  • Odpowiedz