Aktywne Wpisy
Reiden +52
I wy się dziwicie że sytuacja na rynku świń tragiczna. Ta laska uważa że jest dużo powyżej 5/10 i pary które dostaje na Tinderze są za słabe. XD no to zdjęcie tej petardy w komentarzu dodaje i sami oceńcie odklejenie
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Wezzore-04 +263
Hmmm dzisiejszy kurs dolara to 3.88 co daje nam 3880 zł, a najniższa krajowa to 4242 zł. Iza widzę, że nie tylko naciąga ludzi ale ma braki w podstawowej wiedzy. TO JEST P------E #izaadamczyk #frajerzyzmlm
Wykopki:
To już było dawno
A kogo to obchodzi
To przrez Piłsudskiego
Ruski odcina głowę Ukraińcowi.
Też Wykopki:
O Boże jak tak można!
Coż za bestialstwo!
Zbrodnia wojenna!
Wykopki, nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
@SarahC: i to do tej pory rzutuje na relacje chińsko-japońskie
@Lambo994: zgadzam się. ale w świecie zachodnim nie ma miejsca na kraj który gloryfikuje zbrodniarzy xD dlaczego ukraina nie może potępić zbrodniczej organizacji i jej przywódcy? Czy w świecie zachodnim jest miejsce dla turków którzy negują r--ź ormian? albo dla rosjan którzy negują mnóstwo swoich zbrodni?
Nie prościej by było, gdyby ukraińcy przestali budować swoją
@Feuforce: gdzie OP coś wmawia? czy wy macie gwoździa w mózgu? gdzie OP popiera dekapitacje ukraińskiego jeńca przez rusków? xD
Przejrzyj resztę jego wpisów to się sam przekonasz. To jest trend jego wypowiedzi. Wystarczająco się naczytałem tego gówna by nie zareagować.
Edit. Trochę taka wersja "A ZA PEŁO..." tylko akurat dosyć kompetentna.
@Feuforce: przecież w tej nitce nie próbuje wybielać ruskich- tylko pokazuje 'dwójmyślenie' wykopu- rosjanie popełniają zbrodnie, a o zbrodniach ukraińców nie można mówić, bo teraz nie wypada- jeśli wspomnisz o wołyniu i gloryfikowaniu zbrodniarzy na ukrainie to jesteś onuca.
Obecnie dla większości wykopów może być niepojęte, że można jednocześnie potępiać gloryfikowanie 'bohaterów narodowych' na ukrainie oraz zbrodnie wojenne rosjan. Przecież jest to oczywiste że rosjanie to zbrodniarze. Tak samo jak oczywiste jest to, że Ukraińcy są dumni ze swoich 'działań na rzecz narodu' podczas II WŚ- SS Galizien to spoko chłopaki, bandera zawsze dzień dobry mówił- czy to jest mentalność ludzi
@dqdq1: Amen, niepodległa Ukraina to bezpieczna Polska.
@sinls: kompletnie nic mi nie wybiłeś, obrońco bestialstwa nazizmu, nie wołaj mnie po prostu więcej
Niemcy wozili nas wagonami bydlecymi, a teraz tworzymy Unię Europejską.
Z Ukraincami podobnie, kiedys wrogowie teraz przyjaciele, albo jak nie lubisz takich slow to - kompan ze wspolnym interesem, a wspolny interes to zatopienie ruskiego gówna.
nawet tutaj nikt nie próbuje dyskutować z OPem tylko zarzucają mu ONUCOWANIE xD
Ciekawe dlaczego nie można dowieść ilu ludzi zginęło na wołyniu xD? różne źródła podają różną liczbe ofiar, od 60 do 200k. Nawet jakby zginęło 10k, to co? nie ma problemu? nie można o tym mówić bo to "ruska propaganda"? Czy "ruską propagandą" jest też budowanie świadomości ukraińskiej na zbrodniarzach i