Wpis z mikrobloga

Mirki podejmuję wyzwanie i zapraszam na #ama jutro 18:00 ( ͡º ͜ʖ͡º)

Cyfryzacja
Polityka
Albania

Do zo
  • 306
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1704
@jciesz: Dzień dobry, Panie Ministrze Cyfryzacji. Mam pytanie, dlaczego przy pomocy polskich służb cenzurujecie polskie strony internetowe, blokując je po stronie serwera DNS polskich operatorów?
  • Odpowiedz
  • 575
@jciesz: Odpowiesz na wszystkie czy tylko wybrane, które będą wygodne? To bardzo istotne z punktu AMA... Jeżeli masz zamiar tylko odpowiadać tylko na pytania partyjnych trolli na wykopie, to również dobrze możesz wykonać #usunkonto
  • Odpowiedz
@jciesz: Jakie dalsze plany mObywatela- czy zobaczymy w nim zintegrowane usługi w takich instytucjach jak ZUS? Druga sprawa proszę nie zwracać uwagi na tych jełopów od hejtu i nagonki.
  • Odpowiedz
  • 272
@jciesz: usuń konto. Przeglądam twój linkedin i szczerze to nie widzę ani doświadczenia ani kompetencji na bycie ministrem cyfryzacji - oprócz jakiegoś skromnego skakania po działach Orange Polska..
  • Odpowiedz
  • 227
@jciesz zapytałbym czemu przez mObywatela nie mogę głosować w wyborach a od września będę mógł być zweryfikowany w banku ale dobrze wiem: przegrali byście wybory.
  • Odpowiedz
@jciesz: czy Pan jako Minister Cyfryzacji jest poinformowany o tym, do czego używany był w Polsce Pegazus? I czy Polski rząd współpracuje w śledztwie prowadzonym w UE?
  • Odpowiedz