Miałem startować w Grodzisku Wielkopolskim i zwiedzić Nowy Tomyśl oraz Wolsztyn, ale poranna mgła sprawiła, że zmieniłem trasę na taką niewymagającą użycia auta do transportu.
Start w Kościanie w kierunku Mosiny w dużej mgle, ale udało się spotkać sporo zwierzaków na polach. Następnie przez polne ścieżki i lasy pojechałem w stronę Rezerwatu Krajkowo przy okolicznych stadninach koni. Następnie kierunek na Śrem obok okolicznej wieży RTCN. Szybki przejazd przez Śrem w stronę kapliczki ulokowanej w lesie. Ostatnie 20 kilometrów przejechane asfaltami i ścieżkami rowerowymi bo brakowało już energii na walkę z porytymi polami.
@kilo-bravo: jasne, chociaż to proces, który nie ogranicza się tylko do konkretnego filtru w aplikacji ( ͡º͜ʖ͡º)
Same zdjęcia robię bezlusterkowcem od Fujifilm - mam tam wgrane symulacje filmów (tak zwane recepty przygotowywane przez użytkowników tych aparatów, które mają symulować konkretną rolkę filmu). Zazwyczaj używam Eterny oraz symulacji Nomad, która jest moim ostatnim odkryciem i idealnie sprawdza się w wypadach rowerowych. Więc jeśli chodzi o kolory i
Miałem startować w Grodzisku Wielkopolskim i zwiedzić Nowy Tomyśl oraz Wolsztyn, ale poranna mgła sprawiła, że zmieniłem trasę na taką niewymagającą użycia auta do transportu.
Start w Kościanie w kierunku Mosiny w dużej mgle, ale udało się spotkać sporo zwierzaków na polach. Następnie przez polne ścieżki i lasy pojechałem w stronę Rezerwatu Krajkowo przy okolicznych stadninach koni. Następnie kierunek na Śrem obok okolicznej wieży RTCN. Szybki przejazd przez Śrem w stronę kapliczki ulokowanej w lesie. Ostatnie 20 kilometrów przejechane asfaltami i ścieżkami rowerowymi bo brakowało już energii na walkę z porytymi polami.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: image_6483441
Pobierzźródło: DSCF2867
Pobierzźródło: image_6487327 (1)
Pobierzźródło: DSCF2909
Pobierzźródło: DSCF2898
PobierzSame zdjęcia robię bezlusterkowcem od Fujifilm - mam tam wgrane symulacje filmów (tak zwane recepty przygotowywane przez użytkowników tych aparatów, które mają symulować konkretną rolkę filmu). Zazwyczaj używam Eterny oraz symulacji Nomad, która jest moim ostatnim odkryciem i idealnie sprawdza się w wypadach rowerowych. Więc jeśli chodzi o kolory i