Wpis z mikrobloga

116 015 + 78 = 116 093

Miałem startować w Grodzisku Wielkopolskim i zwiedzić Nowy Tomyśl oraz Wolsztyn, ale poranna mgła sprawiła, że zmieniłem trasę na taką niewymagającą użycia auta do transportu.

Start w Kościanie w kierunku Mosiny w dużej mgle, ale udało się spotkać sporo zwierzaków na polach. Następnie przez polne ścieżki i lasy pojechałem w stronę Rezerwatu Krajkowo przy okolicznych stadninach koni. Następnie kierunek na Śrem obok okolicznej wieży RTCN. Szybki przejazd przez Śrem w stronę kapliczki ulokowanej w lesie. Ostatnie 20 kilometrów przejechane asfaltami i ścieżkami rowerowymi bo brakowało już energii na walkę z porytymi polami.

#rowerowyrownik #rower

Skrypt | Statystyki
rdq_ - 116 015 + 78 = 116 093

Miałem startować w Grodzisku Wielkopolskim i zwiedzić ...

źródło: image_6483441

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@kilo-bravo: jasne, chociaż to proces, który nie ogranicza się tylko do konkretnego filtru w aplikacji ( ͡º ͜ʖ͡º)

Same zdjęcia robię bezlusterkowcem od Fujifilm - mam tam wgrane symulacje filmów (tak zwane recepty przygotowywane przez użytkowników tych aparatów, które mają symulować konkretną rolkę filmu). Zazwyczaj używam Eterny oraz symulacji Nomad, która jest moim ostatnim odkryciem i idealnie sprawdza się w wypadach rowerowych. Więc jeśli chodzi o kolory i
  • Odpowiedz