Wpis z mikrobloga

Witam serdecznie. Jaki czolg polecacie typowo pod zarabianie kasy? Gra na 10 tierach, nawet wygrana z gold ammo to dość dużo kasy schodzi. Może wyczekac skode t 56? Albo grac na niższych tierach i tam coś zarobic? Konto wot premium mam. Pozdrawiam.
#wot
  • 8
@Honza69: mam t92 z programu rekrutacyjnego i w sumie lightami fajnie się zarabia - nie trzeba używać golda a jak dobrze polosuje to za samego spota zarabiasz sporo kredytów :D Najlepszy elc będzie
@Honza69: najlepiej chyba zarabiać na VI i VII tierze bo łatwiej przebijać innych, nawet jak mało zrobisz to wychodzisz na + a i przyszarżować czasami można

VIII tier to najbardziej toxic - op premki i częste losowania na X, trzeba dobrze grać żeby zarabiać
@Honza69: jakiś co ma dużo peny na podstawie żeby golda nie używać. Swoją drogą jak masz konto premium to nie powinieneś mieć problemów z zarabianiem. W sklepie premium jest 50tp i e75ts do kupienia, moze one
@Honza69: jak masz za obligacje to T103 a za kase to niemiecki Scorpion albo Lew, zreszta musisz wybrac cos czym Ci sie dobrze gra, wybieraj czołg gdzie nie trzeba uzywac golda, i cos co ma celnosc na poziomie <0,34 tak bys robił dmg a nie rzucał cegłami
@Honza69 wszystko zależy od stylu gry, dla mnie najlepszym czołgiem do zarabiania jest Progetto 46. Bourrasque też jest git. Moim zdaniem każdy mobilny magazynek najlepiej sprawdza się do zarabiania