Wpis z mikrobloga

Czy stosował ktoś z was technikę powolnego gotowania żaby? Poderwałem ładną białor00sinkę ale na koncie chada, planuję nałożyć na siebie 2 twarze (moją i chada) i przez miesiąc stopniowo zmniejszać widoczność mordy chada. Czy to może się udać i oszukam poderwaną już białorusinkę?

#podrywajzwykopem #tinder #blackpill #randki #zwiazki #badoo
serek_heterogenizowany - Czy stosował ktoś z was technikę powolnego gotowania żaby? P...

źródło: 32-328513_share-pepe-the-frog-evil

Pobierz

Czy to moze sie udac?

• Uda się Miras! 52.4% (606)
  • Ni chuja xD 47.6% (551)

Oddanych głosów: 1157

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie oszukasz, może się nie skapnąć ale podświadomie na pewno wychwyci różnicę i zracjonalizuje to sobie np "straciłeś w jej oczach to coś" już pomijając że w realu wyszedłbyś po prostu na catfisha
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: podobny pomysł już tu krążył kiedyś na wykopie. Typek z chadem na profilowym miał się umawiać z laskami i na spotkania przychodzić po ciemku w kapturze i maseczce tak żeby ukryć prawdziwą mordę. Ale teraz po plandemi to nie bardzo przejdzie xd
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany: Stopniuj filtrami oraz tymi doklejanymi uszkami, noskami, oczami, zębami różnych zwierząt, owoców, dzieci, itd., nim pokażesz całą twarz (tak niby dla żartu, czasem z jakimś zabawnym tekstem). Może przedstawiaj to w formie nastroju, dziś jestem głodny jak wilk i cyk jakieś doklejone zębiska i uszy, itd. Jakieś też różne okulary, dodatki typu kolczyki, tatuaże - generalnie wszystko co podkreśla, ale jednocześnie w jakimś większym stopniu zasłania twarz. Jakieś kwiaty
  • Odpowiedz