Wpis z mikrobloga

raz sie zrzygal a niektorzy juz chca pakowac go do wora

@ile_wlezie: żołądek sie buntuje, rzyganie w takich ciągach to norma, na takim etapie jak jest mario nawet rzyga sie z premedytacją żeby żołądek odreagował i kolejne dawki się przyjęły
  • Odpowiedz
nie wiem kto to

@XYZ91: to postać z uniwersum Kononowicza, facet który w wieku 50 lat wyglądał na 80, jak zaczął sam strimować to przestał chodzić do pracy, tankował codziennie tak jak teraz Mariusz i się zapił w kilka miesięcy
  • Odpowiedz
@Aga7i9: Nie jestem lekarzem, żeby go diagnozować przez monitor xD ale widziałem na zywo takie przypadki i niech mi nikt tu nie p------i, że się chlop wyspi, zje i może pic następne 10 lat xD
  • Odpowiedz
@XYZ91: ja wiem jak wyglądają " białe myszki " w ciągu albo po odstawieniu tu ewidentne wyvzerpsnie organizmu a ci co mówią że się wyspi sądzę że mało widzieli
  • Odpowiedz
@Aga7i9: Dokladnie, on jest zmęczony notorycznie tym chlaniem, ile można zajeżdżać w taki sposób organizm, ale wychodki wiedza lepiej, mi to się chce śmiać z tego jak tu piszą że to będzie trwało latami
  • Odpowiedz
  • 2
jak tam już trzustka jak zapałka, wątroba zgnita, nerki .. szczają, srają pod siebie, nie mają się, robole ich w---------a, ale tak,tak ..wyśpi się xD jak on non stop śpi xD

@XYZ91: wszystko zdiagnozowane przez monitor, przez wykopka xD
Ilez to razy goha miala zdychac, major mial sie przecpac, konon mial o-----c. Loszyngol jako jedyny z wesolej gromadki w--------l surowe mieso z dodatkiem cebuli i gdyby nie p----------a corolla i
  • Odpowiedz