Aktywne Wpisy
bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
ps. specjalne życzenia dla @Sandrinia @Zgrywajac_twardziela oraz @qew12 bo ich lubię :-)
@programista15cm: widzę że jesteś kolejnym oderwanym autystykiem bez rigczu.
Powiedzialbym Ci o empatii do żywych np. OPa ktory cierpi po stracie siostry, ale chyba nie jesteś zdolny żeby to pojąć.
Wybacz ale nie wierzę w Twoją depresję i mam wrażenie że nie masz pojecia o czym piszesz
Klaskanie OPowi i wspieranie go w uzalaniu sie nad sytuacja do niczego go nie zaprowadzi.
Im szybicej pojdzie na przód tym szybicej odzyska zycie.
Emocje zwiazane ze strata siostry nie niosa dla niego zadnej informacji, z ktorej powinien skorzystac.
Prawdopodobnie najszybicje by sie z tym uporal gdyby skorzystal z wsparcia specjalisty.
Mam Ci udowadniac, ze tygodniami lezalem w lozku i patrzylem w
To co piszesz, można powiedzieć jeszcze w sytuacji:
-gdy matka zachoruje na raka - "ciężkie
przykro mi. 3 maj się tam kumplu.
Tak jak sam ma swoje problemy i doskonale rozumiem że można odpuścić jak coś nie wyszlo: nie udało się stworzyć rodziny czy dochodowego biznesu, kariera się nie udała, miłość Cię zostawiła..
@NieBendePrasowac: bardzo sie rozni, jest zadaniowe. I sugeruje skupieniu sie na rzeczach, na ktore mamy wplyw, a nie wyborami INNYCH OSOB. Cala reszte sobie uroiles, bo nie bylem empatyczny.
Oczywiscie masz racje, jest pozbawione empatii - bo nie jestem terapeuta, ani specjalista - tylko wykopkiem. I moge mowic szczerze, bez owijania w
Masz wrazenie, ze argumenty ilosciowe mnie do czegos przekojana czy do czego zmierzasz?
PS. przypominam, ze wg waszej narracji powinniscie dawac atencyjke OP, a nie mi.
Jak w towarzystwie 3 osoby na jednej imprezie Ci mówią, że nie potrafisz się zachować - Ty nadal będziesz twierdził że to ze wszystkimi do okola jest coś nie tak?
Świat nie chce się dostosować do twojej zajebistosci. Coś tu się nie zgrywa.
@Sarza01:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_numerum
Prawda jest taka, ze pożegnałem wiele osob, bywam czesciej na pogrzebach niz na weselach.
W dzisiejszym swiecie smierc jest ostatnim tabu jakie mamy, udajemy (jako spoleczenstwo), ze nie umieramy.
A kiedys podejscie do smierci bylo zupelnie inne, smierc otaczala ludzi WSZEDZIE.
Przypadkiem dzieki temu bardzo szanowali i cieszyli sie z ŻYCIA.
Przecież żałoby się nie obchodzi bo tak trzeba tylko dlatego żeby przepracować emocje związane z odejściem bliskiej osoby. Każdy z odrobiną empatii, który ma bliskich obok to rozumiem.. no i jesteś ty cały
Ziom, napisales caly akapit oparty o chochol.
Zaloba jest zwyczajem starym i skutecznym, wlasnie zeby sobie poradzic z
@programista15cm: 3 osoby źle cie zrozumiały? Przecież każdemu z nas chodzi o to samo.