Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +27
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Za to codziennie widzę o tym posty na wykopie, że to złe.
@Bover:
Ominęła cię zabawa z "Margot"? Uważaj się za szczęściarza.
No i jest jeszcze Bella Ramsey, która rolę w nowym serialu HBO dostała, ze względu na to że jest niebinarna. Bo raczej nie ze względu na umiejętności aktorskie.
@brass: zapytam z ciekawości, wy za pisanie takich bzdur macie chociaż jakiś zasiłek albo rentę? Czy to kwestia wieku
Zapytam z ciekawości. Czy fakt, że czyjaś opinia różni się od twojej własnej automatycznie klasyfikuje ją jako bzdurę?
Bella Ramsey to aktorskie drewno. Porównaj sobie jej grę ciałem czy twarzą do tego co pokazała Nico Parker z absolutnie skrawkiem jej czasu antenowego. Popatrz jaką minę robi Ramsey jak Joel tłucze na śmierć kolesia w pierwszym odcinku. Popatrz jaką minę robi jak cokolwiek innego się dzieje.
PS: Taką samą.
@janushek: @Bover: pracuje tak, że mam styczność z liceami w UK. Przy zakupie mundurków dla pierwszoklasistów były wieszaki podpisane he/him, she/her i they/them. Ale skoro wykopek na podlasiu nie słyszał to widocznie wcale żadnej wojny kulturowej nie ma (zwłaszcza, że obrazek jest po angielsku a nie po polsku). Piszecie jak typowe grzyby co w 2009
Masz prawo żeby ci się nie podobała jej gra aktorska ale masz jakiś dowód, poszlakę, sugestię że dostała to za płeć czy orientację?
@Bover: Pamiętaj że vikop popierał Dudę i PiS w 2015 roku, spora część obecnie popiera Konfederację, a autorytety wykopowiczów upadają jeden za drugim.
@brass: Według mojej opinii molestujesz dzieci, czy jeżeli twoja opinia różni się od mojej to automatycznie klasyfikuję ją jako bzdurę?
Źródła szanowny panie dyskutancie, źródła, argumentami z czapy to możesz sobie swoich pięciolatków zabawiać, dorośli ludzie wolą mieć jakieś konkrety inne niż opinia jakiegoś randoma z internetu
Równie dobrze mogę napisać, że OPowi ten wysryw kazał napisać jego upośledzony kolega z podwórka, ale nie napiszę, bo nie mam dowodów czy czasami OP nie jest tym upośledzonym kolegą z podwórka xDD
@janushek: @niochland:
Kontekst, koledzy, kontekst.
Przeczytajcie całą wypowiedź, a nie tylko zdanie, które wyrwane z kontekstu pasuje wam pod narrację.
Jak ona się czuje to tylko ona wie i to mnie akurat w ogóle nie obchodzi. Jak się sprzedaje, to już tak.
Margot mnie nie ominął, to pamiętam i było to zabawne xD
@pjoter-syn
No ale ze studentem prawa to rodem z życia wyjęte. A to... to tylko prawaki postują we wszelkich formach mediów społecznościowych, a temat ten w prawdziwym świecie praktycznie nie istnieje, albo po prostu mnie i moje roczniki z dala ominął.
A jak ci się nie podoba w tym UK, to wyjedź, wielki obieżyświacie z P---------a xDDD.