Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
toniemojekonto1 +179
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jesteś introwertyczną, samowystarczalną kobietą? silna, niezalenżna, dumna kobieta sukcesu, you go girl!
Czego nie rozumiesz intzelu!???
#feminizm #logikarozowychpaskow #bekazfeministek #pieklokobiet #redpill
Partii Korwina też na początku nikt nie brał na poważnie, a po wyborach będzie trzecia siła polityczną w Polsce - do tego doprowadza ignorancja.
@obserwator_nsa: a takie zachowanie lewaczek jest znakomitym blackpillem dla typów, którzy chcieli je podejść upodabniając się swoimi poglądami, im więcej zimnej wody na łby tych nieogarniętych bet, tym lepiej, szybciej się obudzą z letargu i jeszcze dodatkowo zapalają nienawiscia do lewicy, dokładnie tak,
widziales kiedys takie artykuly pisane przez czlowieka ?tfu mezczyzne ?
@Glikol_Propylenowy: mordo SPISEG programowanie żyd mordo!!!
@Glikol_Propylenowy: pisze się je dla pieniędzy, a zarabia się na baranach, którzy to klikają. "Nie może spać bo trzyma kredens" czy "znalazł niesamowity sposób na sranie, nie uwierzysz jaki" to też programowanie społeczeństwa?
Te artykuły są pisane dla bezrobotnych bab, julek i innych idiotek ALE TEŻ dla przegrywów. Żaden inteligentny facet tego nie czyta. Stąd takie tematy by klikały te zidiociałe grupy.