Aktywne Wpisy
WykopX +1247
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Bo zaczęli zabiegać o przegrywów w te wybory ale nie podumali że taki przegryw nie wyjdzie ze swojej piwnicy, nie pójdzie do lokalu wyborczego, a już przedstawienie się i powiedzenie gdzie mieszka jakiejś julce z komisji to będzie temat nie do przeskoczenia dla jego kruchej psychiki ¯_(ツ)_/¯
@markhausen: W zeszłym tygodniu spotkałem kuzyna (ok 30) z jego rodziną. Ma własną firmę i powiedział że głosuje na Mentzena bo ma dość rozkradania Polski i tego rozdawnictwa...
@jadepobiegac: możesz nie wierzyć. Rzeczywistość jest jaka jest.
xD
@ApuApustaja: matematyka na poziomie konfederancji :P. Jeśli 20% dyrektorów głosuje na konfederacje to nie oznacza, że 20% głosów na konfederację to dyrektorzy.
pozdrawiam :)
@ApuApustaja: Fakty są takie, że ci inteligentni i bogaci kierownicy to pelikany, które rok po wyborach przepraszają na wykopie, że głosowały na Konfederację ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak jak pan Sośnierz powiedział: ''korwinista to niedojrzały PiS-owiec''.