Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

curiousboi +15
#gielda a p------e tego waszego szczura przenoszę się na IBKR
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

LINK DO TRASY
Data: 2023-03-18
Start: 8:00
Koniec: 17:00
Czas trwania: ok. 9 godzin
Dystans: 23.8 km
Suma podejść: 927 m
Suma zejść: 928 m
Buty: Scarpa Zodiac Plus GTX
Moje wymiary: 172 cm wzrost, 68 kg waga, but 42, fiut też 42.
Sezon letni zacząłem 18.03 w Beskidach. Barania Góra, obejście masywu od strony skoczni do Zamku w Wiśle. Miałem dwóch kompanów, delikatnie mówiąc amatorów, więc nie było zbyt prosto, bo narzekali już po 3 km. xD Miejscami strumyki, miejscami gruby lód. Na dole sucho, od połowy do samej góry śnieg... roztapiający się śnieg, wysoki na 10-15 cm, a słońce uderzało w nas niemiłosiernie. Ciężko się po tym chodziło, o samym wchodzeniu nie wspomnę. No ale cóż, po 6 miesiącach bez ruchu nie zmęczyłem się zbytnio, więc gdzieś ta forma jest.
Mieliśmy świetny widok na zawsze piękne Tatry Wysokie, pic rel.
Polecam z tego miejsca Schronisko górskie PTTK Barania Góra - Przysłop, które jest właściwie hotelem 3-gwiazdkowym. Elegancki wystrój pełen lokalnego folkloru, jedzenie OK, jest czysto, ciepło, przestronnie.
PS. Jutro 54 km w Izerach pomimo słabej prognozy pogody. Planuję być na szlaku już o 4:00. Suma wejść tylko 1600 m, ale są to przygotowania do Potrójnej Korony Orlickiej i trzeba trafić z formą. Hej!
mój tag --> #redtrekking
#beskidy #beskidslaski #gory #trekking
źródło: 20230318_124931
Pobierzźródło: 20230318_090751
Pobierzźródło: 20230318_101427
Pobierzźródło: 20230318_105156
Pobierz