Aktywne Wpisy
Reevo +4
Kładąc stopy na kanapie, zdejmujecie skiety?
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Ja zdejmuję, bo brzydzi mnie przenoszenie na nich resztek moczu z łazienki, lub syfu z korytarza.
Różowa nie zdejmuje i każe mi ogarnąć swój autyzm.
Od kiedy normą jest bycie brudasem ?
#kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Zdejmujecie skarpety kładąc nogi na kanapie?
- tak 7.9% (156)
- nie 92.1% (1831)
bert74 +16
Witam, jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
Od pewnego czasu moim "guilty pleasure" stało się czytaniem postów spod tagów #przegryw #blackpill #redpill itp. Początkowo dlatego, że czułem pewnego rodzaju dumę, że osobiście udało mi się uniknąć tego losu. Pomagało mi to unaocznić drogę jaką przeszedłem, bo kiedyś byłem w podobnej sytuacji.
Jeszcze jako licealista nie miałem zbyt wielkiego powodzenia wśród dziewczyn. Miałem spore grono znajomych, ale raczej nie byłem postrzegany jako
No tak, bo to bunt robotów chodzi wszystkim po głowie, a nie massive job displacement.
Chat-GPT: \*wykonuje pracę anona 10 razy szybciej i lepiej\*
Anon: ale to nie ma świadomości [której zresztą nie umiem zdefiniować]! szach mat!
Beka z was.
#programista15k #programowanie #it #ai #sztucznainteligencja #chatgpt
Używam chatu gpt, marzy mi się, żeby był jeszcze lepszy, eksperymentuję, żeby automatyzował tak dużo mojej pracy, jak się da. Bardzo brakuje mi kontekstu, żebym mógł go nauczyć np. mojego projektu. Mam też lekki (podkreślam: lekki) opór przed wklejaniem mu większych połaci kodu z pracy, którego nie jestem autorem.
Gdzieś obiło mi się o oczy stwierdzenie, że chat gpt nie tyle rewolucjonizuje ai, co wyszukiwanie informacji - i
@sasik520: Ja bym dodał jeszcze rewolucję w komunikacji z maszynami. Tak jak interfejs graficzny otworzył świat komputerów dla przeciętnych użytkowników, tak tutaj, być może, przeciętni użytkownicy będą mogli w jeszcze bardziej naturalny sposób korzystać z programów. Ale tak jak interfejs graficzny nie wyeliminował całkowicie interfejsu tekstowego, tak ten interfejs nie wyeliminuje interfejsu graficznego.
Jakkolwiek ciekawe czy będzie to możliwe
@zobq: jak bardzo jeszcze musimy rozpieszczać imbecyli? jak już formułowanie zapytań do chata ich przerośnie to co trzeba będzie im zaproponować?
ChatGPT to "przebrany" GPT i dodatkowo dostrojony RLHF (Reinforcement Learning with Human Feedback) odgrywający rolę pomocnego asystenta, który stara się zachować poprawność, obiektywność i jakąś narzuconą mu moralność. Do tego są potrzebni ci wszyscy ludzie, żeby upewnić się, że
@gysnde: No i rzesza ludzi robi to, tworzą dane uczące dla systemu. Dzięki temu system na dany wkład (input) reaguje w odpowiedni sposób (np. stara się unikać kontrowersyjnych tematów). A "jailbreaki" to po prostu dane wejściowe, które nie zostały przewidziane w danych uczących i odpowiednio się od nich różniące. Tak samo jest np. z problemami programistycznymi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Twoj prompt w GPT-4 ponizej.
Do tego GPT-4 ma pluginy, co zupelnie zmienia 'zasady gry'.