@asdf1235: Ja zainstalowałam po latach. Fajnie śmiga, to dobra, wymagająca gra której nie przeszłam nigdy nawet w połowie, ale taka dobra jak byłam już nie jestem ;)
@atteint: Hahaha, genialne. Masz rację z tymi łapami, jak obejrzysz kiedyś "Wszystko Wszędzie Naraz" to ja i machanie łapami będzie jeszcze bardziej absurdalne (。◕‿‿◕。) Teraz łapy wsadzę w niego.
@atteint: Ten film wszystkich przerasta, włączcie sobie koniecznie ;)
nie wiem, zaskocz mnie. ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie zaskoczę. Klawiaturę, jutro bedzie bo wczoraj posrałam coś z allegro, musiałam anulować sprzedaż, rano była 20zł tańsza wiec nie ma tego złego. Ale inną niż Twoja.
@atteint: Nie wierze że Ty też to mówisz (ʘ_ʘ) Tam jest feria kolorów, nieużywanych klawiszy nie potrzebuję tylko światła, światło nas wyzwoli, zwłaszcza mnie ślepotę :P
@arinkao: no powiem ci, że to nie jest moja pierwsza rozmowa na temat tego tu oto odcienia i twardo będę się trzymał, że to niebieski. morski, ale niebieski. ( ͡°͜ʖ͡°)
#nostalgia #chwalesie #logikarozowychpaskow
Nie wiem czy to jest dobry pomysł. One krótko żyją...
Masz rację z tymi łapami, jak obejrzysz kiedyś "Wszystko Wszędzie Naraz" to ja i machanie łapami będzie jeszcze bardziej absurdalne (。◕‿‿◕。) Teraz łapy wsadzę w niego.
Kupiłam wczoraj przez Ciebie wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@arinkao: niedawno namawiałem na to znajomych, ale usłyszałem, że jesteśmy zbyt nietrzeźwi na takie kino i że niby nas ten film przerośnie.
nie wiem, zaskocz mnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@atteint: Ten film wszystkich przerasta, włączcie sobie koniecznie ;)
Nie zaskoczę. Klawiaturę, jutro bedzie bo wczoraj posrałam coś z allegro, musiałam anulować sprzedaż, rano była 20zł tańsza wiec nie ma tego złego. Ale inną niż Twoja.
@karoryfer: W papierniczym, zabawkowym albo lepiej na allegro bo w sklepach wołają 1 zł wiecej na sztuce, a wiadomo że to idzie na kilogramy xD
@arinkao: myślałem, że to niebieski. ;D
a klawka bardzo ładna. minimalizm jest zajebisty.
@atteint: Nie wierze że Ty też to mówisz (ʘ_ʘ)
Tam jest feria kolorów, nieużywanych klawiszy nie potrzebuję tylko światła, światło nas wyzwoli, zwłaszcza mnie ślepotę :P
za to mam zajebistą wymówkę. chcesz wiedzieć jaką? gdy ktoś -oczywiście jest to kobieta- zarzuca mi daltonizm, odpowiadam: przecież jestem facetem.
i powiem ci, że to działa. ( ͡º ͜ʖ͡º)