Aktywne Wpisy

KonwersatorZabytkow +104
Beka z ludzi co kupują preordery, 3 lata temu Badoski i ekipa nasrali na wszystkich fanów, wypuszczając niedorobione gówno którego nigdy nie naprawili mimo obietnic, szajs z krótka fabułą, cenzurowali recenzje redakcji które dostały grę przed premierą a dzisiaj ludzie od tej samej firmy kupują preorder dodatku xD I jeszcze po premierze Cyberpunka Badoski i ekipa wielkie zdziwenie o co chodzi i kłamanie przed kamerą, że problem dotyczy tylko konsol i robienie
eazy-e +2
![[AMA] Anita Włodarczyk - trzykrotna mistrzyni olimpijska](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6f093af147d3865ac1fdd546e151fd1e79a2a8f06708ae2b0cdfae41a9daa52,q70.png)

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@zielony_goblin tak grzecznie mówiąc to #!$%@? ci do tego
Idż sobie na uczelnie, do galerii, do klubu i zobacz, czy co druga mijana przez ciebie laska będzie tak wyglądać.
Wpisuje w google zdjęcie klasowe liceum 2022 i mam jakieś LO w Warszawie. 4 klasa - mamy zbiór 21 dziewczyn.
@CzeskaSauna a czy to zdjecie jest bez tagów? Ja tam widze 18+ i nsfw, źle otagowane?
@SzubiDubiDu nie interesuje się tagami związanymi z wojną, samą wojną, ale jakby ktoś "źle" otagował to bym
Komentarz usunięty przez moderatora
@zielony_goblin: przede wszystkim to #!$%@? Ci do tego co kto lubi. Może go brzydzą cycki i nie chce ich widzieć?
"Chcę teraz widzieć krew, nie chce teraz widzieć cyckow a i tak widzę bo jakiś zjeb nie umie tagować"
Pewien jesteś ze to on jest zjebem i to z nim jest coś nie tak?
alkoholikowi też #!$%@? piwem przed oczami?