Aktywne Wpisy
PanMaglev +595
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +43
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie tak sobie przyklepali słowo projekt żeby to lepiej brzmialo/wyglądało. Bo ktoś nie robi coś tam, on robi projekt XD
#bekazpodludzi #gownowpis #youtube
projekt klaudiusz xD
A to był taki tępy dzieciak, co w wieku 10 lat nie ogarniał jak się koń rusza w szachach i teraz będzie mnie moggował we wszystkim.
Też mnie to trochę bawi. Goście biorą się pierwszy raz w życiu za coś co w samej Polsce robi rocznie kilkadziesiąt albo i kilkaset tysięcy ludzi, i przedstawiają to jakby robili coś niecodziennego. Najlepiej jeszcze jak stawiają się w miejscu mentora i tłumaczą jak "osiągnąć" coś podobnego. Wszystko jeszcze w miarę ujdzie jak też się
"Nie wszyscy na wykopie mają 20 lat albo prowadzą tak nieudolne życie, że musza realizować się w simsach."
Nadal spełniam minimum jeden z podanych warunków. Nie prowadzę nieudolnego życia, abym musiał realizować się w simsach.
Mam 24 lata. Drugi warunek "nie wszyscy na wykopie mają 20 lat" podałem, ponieważ nie oczekuję od studenciaków, że będą posiadać inne zainteresowania i cele, niż chodzenie na studia i picie po pubach. Z wiekiem się pewne rzeczy dopiero rozumie, min.: by się nie #!$%@?ć do osób o pierdoły typu Ciocia nazwała robienie ogródka, "projektem". Tylko, by ciocię za to pochwalić, zamiast wyszydzać w internecie. Nie wiem co jest z