Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 60.8% (621)
- Nie 7.6% (78)
- Zrobić bachora 17.6% (180)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.0% (143)
Teuvo +404
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#thelastofus #hbo #seriale #zombie
A dlaczego ludzie się tak zachowują w obliczu upadku struktur społecznych, państwa, prawa? Nie wiem, może dlatego że taka nasza natura a cywilizacja to bardzo cienka warstewka, którą łatwo zdrapać.
to w czasie realnej apokalipsy co ma sie dziac?
No tak, bo najbardziej potrzebne do przeżycia w takiej sytuacji zapasy takie jak paliwa, opał, broń, amunicja, sprzęt wojskowy i myśliwski, lekarstwa, materiały opatrunkowe i środki higieny osobistej będą sobie leżały i czekały aż ktoś je sobie weźmie a starczy ich dla wszystkich mimo,
Czemu ci ludzie nie żyją sobie spokojnie jak babcie we wioskach pod Czarnobylem, czemu też nie zajmują się bardziej rolnictwem?
W serialach wszyscy są jak rambo i non stop się #!$%@?ą, grupami ludzi rządzi najczęściej jakiś psychopata, albo jest tak, że wydają
@imargam_2137: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ śmiechłem
Oczywiscie sam serial tego nie oddaje xD Ludzie z plot armorem zyja, a nawet po zranieniu daja sie wyleczyc. Oczywiscie taki Bill daje sie zranic aby podkrecic "emocje" (mi to chyba mózg siadł jak zobaczyłem tę głupotę), a wcześniej jak wyszedł do tego swojego chłopaka w dziurze i go wziął to się