Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +94
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1159
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Zauważyłem że pojawiła się agenda do konferencji https://17.sesja.linuksowa.pl/
Pozwolę sobie przekopiować dla zainteresowanych aktualne tytuły prezentacji/prelekcji/wykładów.
Czemu znowu ten Javascript…? Jak (i po co) pisać i rozpowszechniać programy napisane w JS
Kamil Gałek
@mrq: nie chcę być złośliwy, ale ten temat to taka zapchajdziura trochę :D
Ale trzy pierwsze, to może być moc
@dafto: to raczej nie grozi byłem parę razy nigdy nie stałem. Przyjdziesz chwile wcześniej a zapewne znajdziesz miejsce.
@Rad-X: Nie wiem nie znam gościa ale zapowiada się nawet zabawnie z samego tytułu. Na stronie domowej sesji do każdego tytułu jest krótki opis. Nie wiem zerknij może to ci coś wyjaśni ja się tam