Aktywne Wpisy
kazik34 +138

EvilToy +92
Komentarze pod tweetami Kamila Dobrogowskiego z Lewicy i jego chłopaka zawsze dostarczają soczystego prawackiego kontentu.
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:

ależ dupsko piecze potężnych mejwenów XD
#mecz #reprezentacja #kanalbekowy
Uważam natomiast, że piłeczka jest po stronie kibiców, bo to oni z uśmiechem przyjmują plucie na mordę przez piłkarzy. Ludzie się zabijają o mecze kadry, kiedy te powinny zostać zbojkotowane, albo chociaż by gwiazdeczki i PZPN byli przez 90 minut #!$%@? i wygwizdywani. Być może to by coś zmieniło, bo kibice = hajs i sponsorzy
@bolek_bagno: Gdzie można przeczytać tą wypowiedź Borka?
@bezbekpol Ja to Santosa nic nie mam bo rozumiem, ze on ma na to #!$%@?. Tak jak piszesz dalej, rzeczywiscie przydaloby sie kilka meczow z frekwencja typu 1tys osob - oczywiscie nie do zrobienia w dobie Januszostwa i piknikow w dzisiejszych czasach no i tu kolko sie zamyka.
pretensje do trenera że nie mogą grzać tematu premii na mundialu xd żeby potem mieć pretensje że kadra rozkojarzona i nie mysli o grze tylko o aferach? xd
Szkoda bo codzienne konferencje budowaly klimat
Mają grać a nie gwiazdorzy.
Zdjęcia , reklamy i wywiady po meczu
...kto w ogóle zaczął temat, bo to jest - dla mnie osobiście - kluczowe w całej tej aferze. Nie wiemy, czy to piłkarze zaczęli drążyć temat, za co najaktywniejsi (w tym sam Skorupski) powinni z automatu zostać dożywotnio