Aktywne Wpisy

nocny-mirek +14
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?

jaroslaw-nitko +85
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu

#testowanieoprogramowania
Ale moim zdaniem na start lepiej stacjonarnie probuj. Zawsze kontakty zlapiesz, plus ktos ci pomoze jak sie zablokujesz. Zdalnie moga cie latwiej olewac.
Tak w ogole cos sam ruszyles? Bo te kursy na testera auto to sa smieszne podstawy
Zanim przejdę do automatów to chciałbym mieć ISTQB i odbyty kurs jakiś (zalecenia rekruterów testerskich).
Olej to wszystko i szukaj stazu, popytaj po znajomych. Zaproponuj ewentualnie na start za smieszne pieniadze albo za darmo i probuj.
Ale jak masz kase i chcesz isc na kurs to idz, tylko pojdz na taki co ci moze pomoga wejsc na jakis projekt nawet u nich za drobne. Zebys wszedl bo teraz od groma kandydatow na start
@zuligarson: to już nie te czasy. Sprawdzone kilkukrotnie. Rekruterzy na głowie stawali, ale dostawali odpowiedź "bez expa #!$%@?". Nawet za grosze.
Nie mam żadnego parcia na to. Jest to dziedzina, która do mnie przemawia, rozumiem ją i lubię. Choćbym to miał dla siebie zrobić to zrobię.
Co do pytania co lepsze - to, co ma lepszy plan nauczania i lepszych trenerów. Coderslab swojego czasu zatrudniali do szkoleń trenerów - nie testerów, którzy byli tańsi ale nie umieli nic, poza uczeniem z kartki.
Skąd wiem? Sam znam ludzi którzy dostali tam pracę/staże, są mireczki które ogarnęły pracę bez doświadczenia komercyjnego.