Aktywne Wpisy

SzybkiBLN +844
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj

Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami

A80J Przestrzegam przed sony :) według nich to normalne dla oleda po 5 miesiącach
źródło: o1a8ALs
PobierzGeneralnie oleda trzeba porządnie pokatować przez 14 dni póki masz czas na zwrot tak żeby weszło jak najwięcej cykli odświeżania matrycy (najlepiej 100+h na max jasności z przerwami na odświeżanie), wtedy lepiej widać z czym zostaniesz. Jak coś się pogorszy później to niestety jest lipa, tak jak mówię LG ci wymieni