Napisze wam że już to żarcie mnie męczy, wciskam nieraz na siłę żeby chociaż 0 kaloryczne było a tu juszcze 300-500kcal więcej trzeba. Od października jestem na masie i jak na redukcji miałem ochotę zjeść jeszcze tak na masie mam już dość. Jeszcze kilka tygodni i koniec.
Jestem pełen podziwu dla grubasków, że są w stanie wciskać w siebie tyle i czerpać z tego przyjemność. Ja lecę na 3,5 tysiąca kcal i jeszcze mam jakiś zarys klaty ale rano się budząc czy rozbierając się do snu czasem widzę że zbiera mi się coraz więcej na brzuchu.
@Uuroboros: To jest żaden problem o--------ć 5k kcal mcdonaldem, kebsami i gazowanymi napojami, problem się zaczyna jak trzeba wsunąć w siebie 3,5k w warzywach, ryżu i kurczaku ( ͡°͜ʖ͡°)
@random_acc_vikop: ja bym nie dał rady wcisnąć w siebie 5k mcdonaldem, szczerze za dużo żarcia. Lody z maka są za słodkie a burgery to też dużo ruchów żuchwą ja mam już tak dość że samo pomyślenie o jedzeniu sprawia że czuję pełny bebzon.
je się tyle ile potrzebują mięśnie a nie tyle zeby tłuszcz hodować, budowanie masy nie oznacza masy tłuszczu
@Uuroboros Ja robiłem mase 11 miesięcy na 3000/3100 kcal, na końcówce szybciej odpuściłem bo już żołądek był zmeczony, 600kcal dziennie dobijalem 100g mieszanki studenckiej, ale po 2 tyg już nawet nią rzygałem. Podziwiam jak można jeść więcej niż 3000 kcal XD ja osobiście jestem zadowolony na zerze, że czasami czuje głód i jestem lekki, a za dwa tygodnie ide na redukcję.
Trochę na masie przecholowalem i surplus wynosił nawet 500 kcal,
Od października jestem na masie i jak na redukcji miałem ochotę zjeść jeszcze tak na masie mam już dość. Jeszcze kilka tygodni i koniec.
Jestem pełen podziwu dla grubasków, że są w stanie wciskać w siebie tyle i czerpać z tego przyjemność. Ja lecę na 3,5 tysiąca kcal i jeszcze mam jakiś zarys klaty ale rano się budząc czy rozbierając się do snu czasem widzę że zbiera mi się coraz więcej na brzuchu.
#mirkokoksy #silownia #dieta
No to panie, @dean_corso: przecież jestem na
Trochę na masie przecholowalem i surplus wynosił nawet 500 kcal,