Aktywne Wpisy
wolskiowojnie +69
https://www.bbn.gov.pl/pl/wydarzenia/9624,Debaty-Strategiczne-BBN.html
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
Skoro już mogę oficjalnie o tym pisać: 21 marca (wtorek) będzie mieć miejsce pierwsza debata #debatystrategicznebbn na temat: "Kierunki rozwoju sił zbrojnych RP wobec współczesnych zagrożeń(...)."
Której będę uczestnikiem. Prelegenci:
1. Pan generał Tomasz Piotrowski (dowódca operacyjny Rodzajów Sił Zbrojnych)
2. Pan Piotr Wojciechowski (prezes zarządu WB Electronics)
3. Pan Sebastian Chwałek (prezesa zarządu PGZ)
4.Pan Piotr Małeckie (CEO grupy D24)
5. ja
Debatę poprowadzi Marek Świerczyński z POLITYKI
Debata
co myślicie o tym, aby przed współżyciem z nową partnerką/partnerem iść razem na badania lub przedstawić sobie badania na wenery? #kiciochpyta #seks #rozowepaski #niebieskiepaski
Dla tych co nie wiedzą: Herzyk to ta co pisze wraz z Wieczorkiewicz książkę o przegrywach.
Posłuchaj p0lko: nikogo nie obchodzi jak się ubierasz a męska walidacja to chory wymysł osób zakażonych feministyczna bakterią. Przepisuje receptę:
-mniej Instagrama/wszelkich social media
-natychmiastowe zaprzestanie czytania lewackich i feministycznych bzdur
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa #feminizm #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #seks #polki #p0lka #takaprawda #pieklokobiet #pieklomezczyzn
@Miguelos: Ludzie zaczęli traktować fb i insta jako rzeczywistość, żyjemy w tak odklejonym świecie że masakra.
A potem wpada taka Herzyk cała
@Miguelos: uga buga, baby łażo jak chłopy ubrane, jakieś buciory, podarte spodnie, kolczyki w mordzie, gdzie sukienki, gdzie spódniczki, gdzie długie włosy ヽ( ͠°෴ °)ノ