Aktywne Wpisy
daeun +274
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +44
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
A do tego Glapiński już tylko cały się trzęsie, aby obniżać stopy procentowe. Zobaczycie to przepowiadane przez Glapińskiego 6% inflacji pod koniec roku jak świnia niebo.
Ceny cały czas rosną w warunkach spowolnienia gospodarczego, a to spowolnienie już zaraz minie i nadejdzie ożywienie - zobaczycie wtedy jak ceny spuszczą się z łańcucha.
Za 100 złotych to niebawem będzie można kupić paczkę prażynek.
Wydawajcie pieniądze póki jeszcze są cokolwiek warte i można za nie cokolwiek sensownego kupić, bo będzie tylko gorzej.
Dla PIS kierunek jest jasny: cała rakieta na straconą dekadę i powrót standardu życia przeciętnego Polaka gdzieś do momentu przystąpienia Polski do Unii Europejskiej. Dobrze już było.
#nieruchomosci #gielda #inflacja #bekazpisu
Czemu mają wydawac, a nie zainwestować w obligacje indeksowane inflacją?
Tymi 20% (minus Belka oczywiście) z obligacji indeksowanych inflacją to można się co najwyżej podetrzeć. Lepiej to wydać teraz i mieć fizyczne dobra i usługi niż cyfrowy zapis na koncie, który niebawem będzie gówno wart.
@haha123: Jak ceny będa dalej rosnąć to ludzie po prostu przestaną kupować ze względu na to, że nie mają już za co. Teraz już wystarczy wejść do restauracji to prawie wszystkie stoliki wolne.
Uważałbym z wydawaniem pieniędzy w takich czasach. Obligi to najprostszy przykład, można jeszcze pozbyć się polskich orzełków, albo inwestował w siebie (nie chodzi mi o tv 100 cali)
@haha123: Propagowanie takiego podejścia sami nakręcacie inflację.
To niech giną
Wybór jest oczywisty.
Zmniejszanie podaży kosztem podnoszenia cen to zabójstwo dla firmy. No chyba że jest monopolistą.
@Androo: nie widzisz tutaj absurdu?
Ja cały czas obstawiam stara prawdę, że co szybko rosło to szybko spada !
Tylko klasie sredniej #!$%@? RECE przy samej dupie.
A skonczeni kretyni, wyborcy, klaszcza uszami, bo 'kto tyle dol, synek?! '
Pluton egzekucyjny albo kamieniolom dla bandytow z pisu - innej opcji nie m
@haha123: po co się ograniczać 300% od razu