Wpis z mikrobloga

#pomocy #zrzutka #zdrowie #trojmiasto
Cześć, zwracam się z prośbą do każdego kto jest wstanie wspomóc jakoś mojego tatę i mnie w leczeniu mojej mamy.
Zrzutka już trochę trwa (do końca zostało 10 dni) pewnie nie uda się uzbierać całej kwoty, ale każda złotówka jest na wagę złota.
Do mamy przyjeżdża teraz rehabilitant, koszt to 1700zł. Jakoś udało się zapłacić, ale sytuacja jest ciężka.
Robię co mogę, sam sobie odmawiam wielu rzeczy, żeby jakoś wspomóc tatę finansowo. Nie jestem wymagającym gościem więc.

Chciałbym jednak jeszcze raz poprosić Was o jakąkolwiek pomoc dla mojego taty.

W poprawę zdrowia mamy wierzę już chyba tylko ja i tata.
Siostra mówi, że jej już nic nie pomoże, ale nie wiem czego oczekuje, żeby zostawić ją? Przestać się opiekować?
Mama oddycha samodzielnie, nie wymaga żadnej aparatury, więc nie wiem czego oczekuje siostra. Chyba żeby wziąć poduszkę i mamę udusić.
Rośnie we mnie frustracja i gniew, ale to nie jest post o tym, a kolejne moje błaganie o jakąkolwiek pomoc dla taty.

[LINK DO ZRZUTKI]
https://zrzutka.pl/9rwvpz

Z góry dziękuję za każdą pomoc.

Jeśli chcecie można też rozliczyć pit dla mojej mamy 1,5%

NUMER KRS: 0000396361

CEL SZCZEGÓŁOWY: 0241570 Anna
spawngdapl - #pomocy #zrzutka #zdrowie #trojmiasto
Cześć, zwracam się z prośbą ...

źródło: e9dd39b8354c46936e7395940f5fd150

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spawngdapl: Trzymam kciuki i dużo zdrowia życzę. Ja wręcz żebrałem kiedy moja mama jeszcze walczyła z chorobą i dobre mireczki bardzo mnie wtedy wspierali. Mam nadzieję że Tobie też pomogą.
  • Odpowiedz
@spawngdapl: nie badz na mnie zly ze to napisze, ale dla mnie to tylko eutanazja, bo to jest dramat dla was i dla matki, ale w tym chorym kraju nawet nie mozna godnie umrzeć !
Tez mam problemy z sercem i mam ryzyko jego naglego zatrzymania, ale wszystkich poinformowalem ze jak bede warzywem to maja wszysctko zrobic aby nie zyl w takim stanie! plus moga brac narzady po smierci bo
  • Odpowiedz
@spawngdapl niestety, fakty są takie, że po zatrzymaniu krążenia zachodzą nieodwracalne zmiany w mózgu. Tego się nie da cofnąć, nie da się zrehabilitować. Taka wegetacja będzie już do końca. Organizujcie ZOL, w którym mama będzie miała całodobową opiekę fachowców, niestety opieka nad kimś takim w warunkach domowych jest wyniszczająca psychicznie i fizycznie dla całej rodziny. Dużo wytrwałości Ci życzę.
  • Odpowiedz
@spawngdapl: Ciężka sprawa. Wpłata poszła, bo na pewno będziecie potrzebować dużo pomocy.

@niewyspany_kot

nie badz na mnie zly ze to napisze, ale dla mnie to tylko eutanazja, bo to jest dramat dla was i dla matki, ale w tym chorym kraju nawet nie mozna godnie umrzeć ! Tez mam problemy z sercem i mam ryzyko jego naglego zatrzymania, ale wszystkich poinformowalem ze jak bede warzywem to maja wszysctko zrobic
  • Odpowiedz
@Bintang:

ty #!$%@?. Twoj komentarz tutaj jest obrzydliwy

Słucham? Dlaczego obrzydliwy? Skąd ta agresja? Przecież nie powiedziałem mu, że powinni przeprowadzić eutanazję. Jedynie napisałem, jak ja bym się zachował, gdyby był tak nieuleczalnie chory, ot luźna myśl.
  • Odpowiedz
  • 14
@spawngdapl: Cześć, serdecznie dziękuję za okazaną pomoc. Tata był w szoku i też bardzo dziękuję. Jesteście wspaniali, cieszę się, że tacy ludzie jak Wy istnieją. Pozdrawiamy.
  • Odpowiedz