Aktywne Wpisy

Fipaj +45
Napiszę krótko bo nie chce mi się specjalnie rozpisywać. Podczas nadchodzących wyborów swój głos oddam na Konfederację. Podobnie zrobi cała moja najbliższa rodzina tudzież wielu znajomych, których osobiście do tego przekonywałem i zachęcałem.
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest

mackbig +67
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@HIMARS: jak masz potężną srakę to poprostu Ci puszcza zwieracz i srasz. Nic na to nie poradzisz. Z tym, że nigdy nie ma tak, że to sie dzieje w moment, zawsze jest to poprzedzone kilkoma lżejszymi atakami, więc zdajesz sobie sprawę, żę krecik puka w taborecik i trzeba
@taxi_driver92: No ja raz myślałem że się już poddam, najgorzej że to było w mieście, bo tak w trasie to bym do lasu zjechał szybko xD Ale patrzę szybko stacja benzynowa i w ostatnim momencie się udało zdążyć XD
@Marek_Kodrat: Niezbyt rozumiem tę logikę. To jak menel przyjdzie na zakupy bez skorzystania z toalety, to będzie OK? W toalecie ma chociaż teoretyczną szansę na mycie rąk, po drodze
@eugeniusz_geniusz: Chcesz nam powiedzieć, że sąd anulował mu mandat bo stwierdził że można #!$%@?ć i narażać życie innych tylko dlatego że nam się chce srać. Czy ty ku...a jesteś normalny?!
skad dzisiejsze p0lki maja siano w glowie? wlasnie od matek