Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 61.8% (416)
- Nie 7.4% (50)
- Zrobić bachora 16.3% (110)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.4% (97)
Teuvo +296
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Ze podajesz po 1 liczbie lub operatorze i one laduja na stosach i pozniej to zawsze dziala tak ze wykonuje jedno dzialanie na raz na dwoch liczbach z gory stosu, czy jskos tak
#naukaprogramowania #programowanie #matematyka
@93michu93: https://pl.wikipedia.org/wiki/Odwrotna_notacja_polska
Pytalem z ciekawosci czy @Cancermoon wiedzial