Wpis z mikrobloga

W związku z manipulacjami Pana @Grzesiok podam każdemu chętnemu link na PW. Nie ma w tym wpisie żadnych manipulacji ponieważ szabrownictwo jest drobnym przestępstwem a szabrownik to też człowiek. Tak się manipuluje opinią publiczną i nawołuje do uciszania innych. Panie @Grzesiok gratuluję metod iście Putinowskich zamykania konkurentów. Może być Pan z siebie dumny.

#ukraina
A.....n - W związku z manipulacjami Pana @Grzesiok podam każdemu chętnemu link na PW....

źródło: IMG_20230312_120408

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aquamen: ale prawdę ci powiedział jestes kombinatorem to samo było z komentarzami które mi usunąłeś we wpisie w którym zamieściłeś filmik o stratach ukraińskich mobików w Bachmucie( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bombastick:

które mi usunąłeś we wpisie w którym zamieściłeś filmik o stratach ukraińskich mobików w Bachmucie( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam taki nawyk od kiedy @BayzedMan powycinał moje komentarze i spreparował z nich wypowiedzi w ten sposób by mnie postawić w złym świetle robię ss każdej usuwanej wiadomości i konwersacji jakie tu prowadzę. Jestem w stanie udowodnić, że w
  • Odpowiedz