Aktywne Wpisy

johann-meier +1
Co robicie, jeśli będzie wojna z Rosją i PiS każe wam iść do wojska na mięso armatnie? #wojna #rosja #mobilizacja #sluzbawojskowa #powszechnamobilizacja

Notabene +352
Wykopek z IT zarabiający 15k miesięcznie właśnie pakuje piórnik i wychodzi na autobus do powiatowego bo o 7.30 ma wf, następnie będzie #!$%@?ł potem na pozostałych lekcjach xd
Kupony, zniżki, darmowe wysyłki?
#zakupy #internet #komputery #pytaniedoeksperta #sklepinternetowy #sklepyinternetowe #ecommerce #woocommerce #magento #prestashop
Komentarz usunięty przez autora
Po prostu jak kupuje na Allegro to jestem przyzwyczajony ze mam darmowa dostawe wiec jak biore w jakims sklepie to zawsze sie #!$%@?, ze musze jeszcze za dostawe placic co za tym idzie rzadko kupuje
Jakby byl jakis sklep ktory zawsze oferuje darmowa dostawe i jakos mi to sensownie mowi to pewnie bym korzystal na dluzsza mete
@LJBW603: Otóż to, sam to widzę jak Allegro ze Smartem jednak przywiązuje użytkownika bardzo. Jest troche sklepów z nisko postawionym progiem darmowej wysyłki ale musieliby bardziej chyba to eksponować. No i samemu trzeba o tych sklepach wiedzieć, pamiętać.
Zapisujesz sobie jakoś takie sklepy np w zakładkach czy po prostu
@Entroop: Ja często kupuję bez rejestracji chyba że sklep wygląda na tyle interesująco że być może z niego jeszcze kiedyś skorzystam.
nie pamiętam, nie miałem złych doświadczeń z żadnym sklepem i wszystkie dla mnie są na równi.
Mysle, ze teraz jak juz troche normalniej zarabiam to jak znajde jakis sensowny sklep w ktorym bedzie mi odpowiadac np fajna jakosc produktow (glownie kupuje jedzenie) to zapamietam i bede bral regularnie, jednak dalej z 90% zakupow przez internet to allegro xD