Kminie czy sprzedawać kosę, jak CS2 okaże się prawdą to pytanie co ze skinami. Jak nie będą przeniesione i ludzie się przerzucą to skiny staną się bezwartościowe. Btw kto z was pamięta, że w 1.6 kupowało się amunicję :)?
Ty masz kosę za tysiaka, a inni maja naklejki na skinach warte dziesiątki tysięcy złotych. Cs 2 to będzie update, a nie osobna gra o ile wyjdzie. Valve zdaje sobie sprawę jaka to wszystko stało się bańka spekulacyjna i zachowują się ostrożnie by nie było dramatu.
@Vanderwill: wiadomo, że trochę loteria, ale wydaje mi się ze skiny podskoczą z wejściem cs2 przez kilka miesięcy będzie po wypuszczeniu będzie hype i sporo graczy przyjdzie żeby sprawdzić
Pytałem się wczoraj, jaki czołg rysunkowy z drugiej wojny światowej chciałbyś zobaczyć. To żaden nie napisał, tacy jesteście właśnie koledzy. Przykro mi że jesteście tacy, widocznie tacy musicie być.
Kminie czy sprzedawać kosę, jak CS2 okaże się prawdą to pytanie co ze skinami. Jak nie będą przeniesione i ludzie się przerzucą to skiny staną się bezwartościowe. Btw kto z was pamięta, że w 1.6 kupowało się amunicję :)?
p.s
wymienię skiny na kawalerkę xD