Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
Napalone_Okno +12
Ehh chłop próbował namowic mamę abym z nią spał ale lipa. Zostawiłem drzwi otwarte na Maxa do sypialni rodziców i do mojego pokoju. #przegryw #nerwicalekowa
Ma ktoś jakiś przykład? Interesuje mnie jak mam akceptować HTTP i jednocześnie txt/xml, bo dla mnie HTTP = HTML.
#programista25k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
import yaml
app = Flask(_name)
# wczytywanie konfiguracji z pliku YAML
with open('config.yaml', 'r') as f:
config = yaml.safeload(f)
@app.route('/')
def helloworld():
return f'Hello, {config["name"]}!'
if name == 'main_':
app.run(debug=True)
yaml
name: John
email: john@example.com
@pyroxar: Normalnie. HTTP to protokół komunikacji, HTML to format danych. W body HTTP możesz mieć cokolwiek. Poczytaj sobie o nagłówkach
Accept
iContent-Type
. Popatrz sobie w devtoolsach na requesty. Cała komunikacja odbywa się po HTTP (ofc wyjątkiem może być websocket). Myślisz, że skąd masz obrazki na stronce? Też przychodzą po HTTP.@pyroxar: o #!$%@? xD
<username>test</username><password>123</password>
czy
username: test
password: 123
czy
{ "username": "test", "password": 123}
bo tak długo jak ustawiony jest poprawny content-type to serwer sobie to sparsuje
@pyroxar: jezusie słodki. Nadrób tą pominiętą lekcje z sieci. To ważne i zrozumiesz że jest różnica między headerem w html, a żądaniu http, który ma za zadanie np. pobrać zawartość htmla :)