Aktywne Wpisy
WielkiNos +158
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +2
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
Zastanawia mnie jak to jest z ludźmi którzy mają długi, nawet większe, ale mówią, że są w stanie się dogadać z windykacją czy działem monitoringu należności po zadzwonieniu. Są w stanie wynegocjować jakieś tam warunki korzystne dla nich.
Ja jakoś nie mam tego szczęścia. Z raz może się zdarzyło że ktoś mi poszedł na rękę (i wtedy faktycznie się z tego wywiązałem) ale generalnie najczęściej oni narzucają warunek, dają np 24h więcej czasu i jeśli nie możesz wtedy tylko np 2-3 dni później to mają to w dupie. Masakra
Jeszcze rozumiem gdyby to była kwestia kilkunastu tysięcy złotych ale jednego tysiąca? Bez przesady
#zalesie
Jak ktoś zalega dziesiątki tysięcy, to już warto rozmawiać. Takiej kasy ci ludzie nie mogą mieć z dnia na dzień, a mogą się wypiąć ze spłatą i co? I ten kto dawał pożyczkę jest w dupie bo ma dużą stratę i problemy generujące kolejne koszty.
A taki co juz ma setki czy miliony długu, jak przestanie spłacać i np zbankrutuje to